prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Helou!
Odhajam na zasluženi delovni dopust na bajto. Torej sem odklopljen za naslednja dva tedna.
Ker vidim, da vam uspeva zniževati cifro in ste tudi enako zagreti tudi brez mene, vas brez bojazni zapuščam v vedenju, da v naslednjih dveh tednih uspete narediti preboj.

V pričakovanju silovite zmage, vas pozdravljam.

096 - sitnoooooooooooooo, da sitnije skoro ne mož' da bude
Pozdravljeni!

Kako je najboljše teči na Golovec iz mesta Rudnik? Sem nova tukaj v Ljubljani in jutri tečem 13 km, ampak ne vem če je sigurno teči v šumo v Golovec?

Hvala na pomoči vnaprej!

Lp

Irena :D
Ajriin napisal/-a:Pozdravljeni!

Kako je najboljše teči na Golovec iz mesta Rudnik? Sem nova tukaj v Ljubljani in jutri tečem 13 km, ampak ne vem če je sigurno teči v šumo v Golovec?

Hvala na pomoči vnaprej!

Lp

Očitno smo imeli vsi Goladarji naporen konec tedna, zato odgovarjamo (pre)pozno. Rečem lahko: "ma je sigurno". Gor se pa zavije tam, kjer teče PST (alias pri Kitajcu).
Pozdravljeni!

Mene pa že kar nekaj časa ni bilo tu :)

Pa to nikakor ne pomeni, da nisem več Goladarka. Še vedno tečem, a deloma sem presedlala tudi na kolo in plavanje. Bom pa prišla še v četrtkovo družbo.

Ajrin.....jaz tečem na Golovcu že kar nekaj let in mislim, da je varno.

Zadnje čase bolj spremljam pogovore, nisem pa nič zasledila, kako je bilo na žurki :) Žal se je nisem udeležila. Naslednji dan me je čakalo (pre)zgodnje vstajanje in Pučnikovo letališče. Me pa prav firbec matra, kaj ste napletli. No, kolcalo se mi ni :)

Lepo se imejte in se beremo, vidimo, tečemo....

Še vedno vaša, eggy
Ajriin napisal/-a:Pozdravljeni!

Hvala na pomoči vnaprej!

Lp

Kar gor v hrib, pa bo. Ne moreš zgrešit, potem je pa milijon poti, ki te malo zmedejo, ampak če greš dol, si v LJubljani. Ker pa Ljubljana res ni veliko mesto, v tem ne vidim nobenega problema. Pridruži se nam na Goladi.
spela* napisal/-a:Poročilo o tretjem delu Golade

Kraj: stadion Kodeljevo
Sodelujoča: spela* (ja, sama samcata, če odštejemo še kakšnega slučajnega tekača ali tekačico).
Namen: izkoristiti čas med uradno Golado in plavanjem in hkrati opraviti še tekaški trening.
Način: 10-krat 200 metrov hitrega teka, vmes 200 metrov počasnega teka. Potem 2 km izteka. Skupno 6 km oziroma skupaj s prvim delom Golade 16.
Analiza: zadovoljna s treningom, danes bolijo noge (morda tudi od kasnejšega plavanja).

Ne piši tega, bo Jusufa čisto pobralo!
Hoj!

Ajriin napisal/-a:Kako je najboljše teči na Golovec iz mesta Rudnik? Sem nova tukaj v Ljubljani in jutri tečem 13 km, ampak ne vem če je sigurno teči v šumo v Golovec?

;) Ne sigurno pa zagotovo ni. :D Če nič drugega si lahko v tej strašni šumi zviješ gleženj ali padeš kakor si dolga in široka na kakšni korenini. :D V zakup je potrebno vzet tudi, da lahko srečaš kakšno gozdno žival. Precej pogosto se lahko opazi ptice, veverice, srne, ... :P Zelo redka so poročila o kakšni pujsasti "pižami" ali kakšnem kosmatincu/ki. :)
Sam sem dokaj pogost gost te šume in lahko priznam, da se vedno počutim zelo dobro. Prebivalci me marajo zame, jaz ne lazim za njimi. :)
Ampak kakor je že napisal raziskovalec se ni česa bat. :)

Lp, Jusuf

p.s.: Verjetnost, da srečaš čudaka ali bedaka je v mestu precej večja. :)
Hoj!
Sončka napisal/-a:
spela* napisal/-a:Poročilo o tretjem delu Golade

Kraj: stadion Kodeljevo
Sodelujoča: spela* (ja, sama samcata, če odštejemo še kakšnega slučajnega tekača ali tekačico). ...

Ne piši tega, bo Jusufa čisto pobralo!

:) Ne, ne, Sončka je že vredu, da piše. V četrtek bomo preverili kako se je tista vadba obrestovala in ali je prinesla kaj napredka (vsaj pod 55). ;)

Lp, Jusuf
Hoj!
eggy napisal/-a:... Zadnje čase bolj spremljam pogovore, nisem pa nič zasledila, kako je bilo na žurki :) Žal se je nisem udeležila. ...
Lepo se imejte in se beremo, vidimo, tečemo....
Še vedno vaša, eggy

:) Flauže ravno nismo objavljali, ampak povedali pa smo, da je bilo. :) In to zelo vredu. :) Je Pegaz imel govor, ki smo mu ga razsekali z medmeti in podobno kibicarsko navlako. :) Pojedli smo v glavnem vse, pošinfali vse kar nam je prišlo med zobe in pujsnili domov. Vsi so se vadili, da morajo zgodaj vstat. :) In potem nisem hotel sam nadaljevat. ;)
Eto, tako je bilo. :)
Za kaj bolj mastnega boš morala pa kaj mimo prit in povprašat udeležence. :)

Lp, Jusuf
eggy napisal/-a:Pozdravljeni!

Mene pa že kar nekaj časa ni bilo tu :)

Pa to nikakor ne pomeni, da nisem več Goladarka. Še vedno tečem, a deloma sem presedlala tudi na kolo in plavanje. Bom pa prišla še v četrtkovo družbo.

....
Še vedno vaša, eggy

Hej Eggy, lepo te je brati, da se po dolgem času vidimo, je pa še lepše. Torej se bomo srečevali na le na Goladi, ampak tudi na 3atlonskih tekmah :wink:
Hoj,

sej vem, da vas že vse skrbi, kaj se z menoj dogaja, tako da pišem kratko, a natančno poročilo. :-) Verjetno imate že od navsezgodaj prižgan TF in nestrpno pričakujete prav to, kar zdaj pišem. :mrgreen:
No, naj povem, da sem bila v ponedeljek na plavanju in na telovadbi in da me še danes vse mišice bolijo. Se sploh sprašujem, če sem res kaj čez poletje tekla.
To bo to. :-) Uživajte.
  • 1
  • 276
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA