prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Sončka napisal/-a:Hej Špela in Kairos, čajček, med in svetlični prah. Pa počitek.

Ja, svetleči :wink: :lol: prah definitivno pomaga, ko dobiš astmo. Čaj-ček je pa en kitajski izum, ki tudi pomaga, materialisti ga pa uživajo brez čaj-a. Poči-tek je pa kot počen balon. Kj sem že hotel povedati? A ja, pridružujem se dobrim željam k čimprejšnjem ozdravljenju.
spela* napisal/-a:Pa tudi Kairos je zbolel, ampak on to zanika. :roll:

Poznamo take - "A un mali bacil bo mene, mu bom že dal vetra." Pravi dec ni nikol bolan, samo mal švohoten, ne leži v postelji, ampak se regenerira in nima vročine, ampak izžareva notranjo energijo.
Hoj!
spela* napisal/-a:Jaz sem žal zbolela. :(

Upam, da ne bom izgubila preveč kondicije in moči, sicer ne vem, kaj bo z maratonom. :--(

8) Predvsem pa brez panike. ;) Verjetno si nekoliko preutrujena in potrebuješ počitek. 8)
Zgodbic o težavah pred maratonom imamo zelo veliko na zalogi. :D

Lp, Jusuf
Za vse tiste, ki se ne izzarevamo dovolj notranje energije, se ne rabimo regeneracije in se nismo totalno svohotni pa je danes golada ob 18? Kot po navadi? Koncno sem si namrec opomogel od popravnega Golourha in raje nikoli vec ne bom zamudil Golade. :D :D :D :D
creski napisal/-a:Za vse tiste, ki se ne izzarevamo dovolj notranje energije, se ne rabimo regeneracije in se nismo totalno svohotni pa je danes golada ob 18? Kot po navadi? Koncno sem si namrec opomogel od popravnega Golourha in raje nikoli vec ne bom zamudil Golade. :D :D :D :D

Ja creski, kot ponavadi. Ja, z Jusofom ni dobro Golourha zobat. ja, boljš kar na navadno Golado kot Golourh.
Hoj!
Ajriin napisal/-a: :bum: danes sem zamudila Golado!

8) Svašta. :)
Malo sva sicer mencala na startu kam in kako in potem nažgala <-- to desno Golado. Pogovorni tempo. :)

Ajriin napisal/-a: Ampak, hvala vsem na pomoči.
Če padem kakor sem dolga in široka, to ni problem, ampak bedakov me bi še blo strah. :-- hahahha.

No za drugi teden pa le glej, da ne zamudiš. :)

Lp, Jusuf
Ja vceraj je bila res ena lustna Golada... ocitno zadnja, ki jo je bilo letos moc pretect brez gumijastih skornjev in derez. Je pa res, da sem glede na vse stave, groznje, izjave v tej temi na startu pricakoval nabruseno mnozico terminatork/terminatorjev, superwomen/supermanov, wonderwomen/wondermenov. Ki trgajo beton na ulici Goce Delceva. In seveda cas 44.59.
Potem pa je bilo prav pogovorno prijetno (Jusuf style)... Upam, da se vsi virusarji pozdravite in trganje betona opravimo naslednjic...
Sončka napisal/-a:Creski, ja res velik nakladamo. :? Mene žal tudi ta četrtek ne bo. Sem pa naredila svoj PB na 10 km. Sam tolk v vednost. 47:36. :-- Lp, sončka

Ej cestitke!!! No saj sem vedel... sami terminatorke/terminatorji, superwomenke/supermani, wonderwomenke/wondermeni.....
Sončka napisal/-a:Creski, ja res velik nakladamo. :? Mene žal tudi ta četrtek ne bo. Sem pa naredila svoj PB na 10 km. Sam tolk v vednost. 47:36. :-- Lp, sončka

In me prehitela za dobro minuto! :shock: :clap: :clap:
  • 1
  • 277
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA