prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

creski napisal/-a:Porocilo za zadnjo Golado bi slo pa takole: Bili smo trije na startu in zamanj cakali na cetrto, petega, sesto... Potem je Kairos vlekel po ravnini, Jusuf po klancu, meni pa se je zdelo, da imam dovolj moci za gloriozen finish. Seveda je slo pod uro in na koncu smo dokazali, da je Golada okrogla, saj je start tam kjer je cilj in cilj tam kjer je start.

8) Moja malenkost bi dala le še to, da je bilo med kratkim postankom na kockah (zavezovanje vezalk :) ) opazit veliko število pripravnikov na LM, ki so zaključevali svoj trening. Tudi kakšne izgubljene trojke so se našle, skratka na Golovcu je zelo pestro.

Lp, Jusuf
Hoj!
creski napisal/-a:Za eno pocasno sejo izvrsnega sveta bi se pa danes lahko domenili. So lahko Jusuf nekoliko bolj konkretni? :wink: :wink: :wink:

:( So klicali s prezidia in mi dali veto za danes. ;) Menda me čaka predavanje v ustreznem terminu. :(

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!
creski napisal/-a:Za eno pocasno sejo izvrsnega sveta bi se pa danes lahko domenili. So lahko Jusuf nekoliko bolj konkretni? :wink: :wink: :wink:

:( So klicali s prezidia in mi dali veto za danes. ;) Menda me čaka predavanje v ustreznem terminu. :(

Lp, Jusuf

Če se boste kaj zmenili, prideva tudi midva s Kairosom. Samo ne prehitro in ne prepozno, jaz grem danes končno spet plavat. :)
Hoj!
spela* napisal/-a:A imamo izvršni svet? Kako to, da jaz nič ne vem o tem? Tisti Kim v Severni Koreji bi se lahko učil od vas ... :shock:

:twisted: Vidiš, to je pa tako, ker se izogibaš Golade ali pa vsaj analiz. :) In potem ne mores zvedet vsega kar se dogaja na ofdrekord. ;)
O kim-u bomo drugič. :)

Lp, Jusuf
Ej Spela* in seveda Kairos jaz bi v biti bil pripravljen na eno mirno desno Golado ob 17.15. Glede na lepo vreme in te stvari... Stal bom tam kot po navadi... na Goladi. Ce ste ste in ce ne ne...
Jusuf napisal/-a:Hoj!
Kairos napisal/-a: ... Let`s do it!

:) No, ali smo ali nismo? :) Čakamo tvoje poročilo. :)

Lp, Jusuf

Seveda da smo! Hvala vam da sta me ti in Creski v četrtek počakala dole na "kockah". Tema je glede na mojo kratkovidnost glavni razlog da tečem z ročno zavoro, zato hvala da sta me počakala in da smo par zadnjih "asfaltnih" kilometrov odtekli skupaj.
Danes imam informacijo da smo na štartu Golade ob 17:15. Prijavljeni so: Creski, Špela in Kairos. Gremo Goladarji, napadamo!!!
spela* napisal/-a:Prišli, odtekli lepo po sončku (samo za Jusufa posebno poročilo: tako neto kot bruto je bilo pod uro) in šli domov. Hvala za družbo. :wink:

Pridni.
Kairos napisal/-a:Tema je glede na mojo kratkovidnost glavni razlog da tečem z ročno zavoro,

Reče nekdo, ki plavalni del triatlona (z izhodom iz vode do kolesa vred!) opravi brez pripomočkov za izboljšanje vida (jaz se še z lečami na menjavi izgubim, iščoč svoje stvari) ...
raziskovalec napisal/-a:
spela* napisal/-a:Prišli, odtekli lepo po sončku (samo za Jusufa posebno poročilo: tako neto kot bruto je bilo pod uro) in šli domov. Hvala za družbo. :wink:

Pridni.

A si se ti pozdravil? Je treba narediti načrt za nedeljo.
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:

Pridni.

A si se ti pozdravil? Je treba narediti načrt za nedeljo.

Nisem še čisto, do nedelje pa bom, planiram pa lahko že tudi prej :-)
raziskovalec napisal/-a:Nisem še čisto, do nedelje pa bom, planiram pa lahko že tudi prej :-)

Potem pa povej, kaj meniš o tem:
- strart približno 100 metrov za Natašo in Zdravkom
- plan, da ju ujameva nekje v zadnji tretjini prvega kroga, rečemo par besed, nato nadaljuejva z istim tempom
- prvi krog okrog 1:56
- drugi krog v istem tempu, dokler gre - ko ne gre več, pospešiva :D
- geli na 15. in 30. km? ali na 15., 25. in 35.?

Se ti zdi to preveč ambiciozno, glede na vse viroze itd. ...?
Pod pogojem, da bom v redu.

spela* napisal/-a:Potem pa povej, kaj meniš o tem:
- strart približno 100 metrov za Natašo in Zdravkom
Odličen plan, sem za.

spela* napisal/-a:- plan, da ju ujameva nekje v zadnji tretjini prvega kroga, rečemo par besed, nato nadaljuejva z istim tempom
Malo lahko modificirava, se gibljeva v bližini ali z zajčkoma - ju dohitiva prej.

spela* napisal/-a:- prvi krog okrog 1:56
Mislim, da lahko ostaneva kar z zajčkoma, mislim, da bosta okoli 1:57, kar bo kar v redu

spela* napisal/-a:- drugi krog v istem tempu, dokler gre - ko ne gre več, pospešiva :D ...?

S prvim delom stavka se strinjam, drugi je pobožna želja, če gre narediva to nekje po 30. km, če bo zelo veliko moči kmalu po 30., sicer kasneje, če ne bo pa vsaj drživa zajčji tempo.

spela* napisal/-a:- geli na 15. in 30. km? ali na 15., 25. in 35.? ...?

Druga varianta je boljša. Gelov težko vzameš preveč, z lahkoto pa premalo.

spela* napisal/-a:Se ti zdi to preveč ambiciozno, glede na vse viroze itd. ...?

Je zelo ambiciozno, ampak čuj, vse je v glavi (ali moja priredba, če ni v glavi, tudi v petah ne more biti). Takoj podpišem, da se drživa Zdravkca, ampak meni je že 3x pobegnil zadnje čase, tako da je skrajni čas, da se otresem te more. Morda bi pomagalo, če lovim Natašo, čeprav je še hitrejša :-)
  • 1
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 283
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA