Danes smo tekli levo Golado s štartom ob 1715. Lepo mehko vreme, topel in vlažen zrak, zelo prijazen do naših dvihal, tako da je bilo prav lepo uživati v zgodnje jesenskemu večeru na Golovcu. Poti po katerih tečemo počasi pokriva listje z dreves ob stezi, steze so mokre in mehke, diši po gozdu in dežju. Ob 18:30 je že bila prava tema, tako da mi je prav pasalo da smo tekli v levo smer in najprej v precej dobri vidljivosti iztekli ta dolgi vzpon po makadamski poti na EgoMeter. Meni je ustrezal tempo katerega je narekovalo moje nekoliko utrujeno telo

, tako da sta me Spela in Jusuf do kontrolne točke na vrhu EgoMetra večkrat prijateljsko počakala in motivirala za naprej. Torej zbrala se je Trojka v sestavi: Jusuf (cap.), Spela in Kairos, mogoče ena nova Trojka za Tek ob žici

. Spust nazaj je tudi potekal v še vedno lepi vidljivosti, končni spust po kockah smo opravili previdno, sreča je da ta ni tako dolg in se hitro konča. Sledil je povratek nazaj v velemesto in tek po Roški in Poljanski ter končni dolgi finiš v ciljni ravnini

.
Naslednji teden bo ob 1715 že precejšnja tema, kajti to nedeljo ob 0300 se bomo vrnili v pravo časovno razmerje, pridobili eno uro spanca več in se bolj naravno prebujali v naslednjih mesecih. Zato mislim da je pametno se odločiti za kakšno drugo tekaško različico, po možnosti razsvetljeno, ampak ohraniti naša skupna prizadevanja da ob četrtkih tečemo kot skupina prijateljev, uživamo v druženju in se navdušujemo s športom.
Pričakujem vašo reakcijo, predloge in iniciative

.
Kairos - skrivnost pravega trenutka