prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!
raziskovalec napisal/-a: Najprej lahko začneva z javnim razpisom, ko ta ne bo uspel, pa se osredotočiva na neposredno trženje.

:) Eto, točno to sem imel v mislih. :D Glede na razvoj dogodkov bova ali nekonkurenčna letošnji sotrpinki ali pa bova ostala brez sotrpinke. :D

raziskovalec napisal/-a:Hej, a si morda mislil, da bom moral lobirati za dva sotrpina, Jusuf .. ...

8) Niti slučajno nisem to mislil. ;) Saj veš, da pridem na štart tudi s svežimi šivi. :twisted: :P :D

Lp, Jusuf
raziskovalec napisal/-a:
Jusuf napisal/-a::) Razy meni se zdi, da boš moral marca spet lobirat. :D

Lp, Jusuf

Jusuf, ne tako pesimistično.
Najprej lahko začneva z javnim razpisom, ko ta ne bo uspel, pa se osredotočiva na neposredno trženje.

Vidva meni jamrata, kako da vaju zapuščajo, v resnici pa sta očitno vidva, ki jih enkrat uporabita in nato zavržeta ...
Sta me že odpisala. :--(
Jusuf napisal/-a:Hoj!
raziskovalec napisal/-a: Najprej lahko začneva z javnim razpisom, ko ta ne bo uspel, pa se osredotočiva na neposredno trženje.

:) Eto, točno to sem imel v mislih. :D Glede na razvoj dogodkov bova ali nekonkurenčna letošnji sotrpinki ali pa bova ostala brez sotrpinke. :D

No, evo, očitno bom morala spet iskati novo trojko. :(
A pride še ker počasnejši člen? :oops: Ker vem, da se ne bom mogla počasi vlečt v takšni družbi :oops: če ne drugega mi bo že nerodno, da sem tok počasna :lol:

Lp, Mojca :wink:
MojcaZ napisal/-a:A pride še ker počasnejši člen? :oops: Ker vem, da se ne bom mogla počasi vlečt v takšni družbi :oops: če ne drugega mi bo že nerodno, da sem tok počasna :lol:

Jaz bi se vlekla, ampak ne verjamem, da mi bo to uspelo tako zgodaj priti na start.
Sončka napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:Kar se tiče ure se tudi jaz prilagodim do 16.30 :wink: nimam svetilke :oops: in ne želim teči po temi :wink: bojim se goladarskih medvedov :lol:

Ja, prav nevarni so, nikol ne veš ali pride z leve ali z desne. :-) A ne Jusuf.

Tile goldarski so res nevarni, še posebno za mene ker jih že dolgo nisem videla :lol:
MojcaZ napisal/-a:A pride še ker počasnejši člen? :oops: Ker vem, da se ne bom mogla počasi vlečt v takšni družbi :oops: če ne drugega mi bo že nerodno, da sem tok počasna :lol:

Brez skrbi, se bomo skupaj vlekli.
spela* napisal/-a:

Jaz bi se vlekla, ampak ne verjamem, da mi bo to uspelo tako zgodaj priti na start.

Spela* malo se potrudi zgubljeni članici na čast. Bomo naslednji teden zopet malo kasneje štartali. Če rabiš potrdilo, o nujnem prihodu, ga pa tudi izdamo na Goladarski akademiji (upravi). Ene 15 minut je sicer še prostora za prilagajenje, če kaj pomeni.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 03 Nov 2011, 10:33, skupaj popravljeno 1 krat.
raziskovalec napisal/-a:

A si ziher, da bosta zmogla počasni tempo? :oops: Čeprav nosečniškega trebuha ni več videti (čez obleko :lol: ) ampak vseeno se lahko zgovarjam na počasnost :oops:
MojcaZ napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:

A si ziher, da bosta zmogla počasni tempo? :oops: Čeprav nosečniškega trebuha ni več videti (čez obleko :lol: ) ampak vseeno se lahko zgovarjam na počasnost :oops:

Če ne bomo zmogli, bomo malo hodili. :wink:
raziskovalec napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Spela* malo se potrudi zgubljeni članici na čast.

Seveda, če bi prišla, bi prišla njej na čast. Pa ne, da si mislil, da po vsem tem, kar danes berem, pridem na start zaradi vaju z Jusufom? :twisted: :--
raziskovalec napisal/-a:
spela* napisal/-a:

Spela* malo se potrudi zgubljeni članici na čast. Bomo naslednji teden zopet malo kasneje štartali. Če rabiš potrdilo, o nujnem prihodu, ga pa tudi izdamo na Goladarski akademiji (upravi). Ene 15 minut je sicer še prostora za prilagajenje, če kaj pomeni.

A je to mogoče kakšno lobiranje? :lol:

LP, Mojca :wink:
spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:
Jusuf napisal/-a::) Razy meni se zdi, da boš moral marca spet lobirat. :D

Lp, Jusuf

Jusuf, ne tako pesimistično.
Najprej lahko začneva z javnim razpisom, ko ta ne bo uspel, pa se osredotočiva na neposredno trženje.

Vidva meni jamrata, kako da vaju zapuščajo, v resnici pa sta očitno vidva, ki jih enkrat uporabita in nato zavržeta ...
Sta me že odpisala. :--(

Ah kje pa, to sploh ni res. :nono:
Mislim drug stavek, prvi pa :cenz: , presneto res tko zgleda, čeprav v resnici vsaka zdrži z nama samo enkrat, pa naju potem (iz nekih kao objektivnih razlogov, beri izberejo manjše zlo) zapusti. :D :lol:
Tako, da pač iskušnje tako kažejo, do sedaj še nobena ni hotela z nama 2x (na trojke za nepodučene bralce, tek trojk za še bolj nepodučene). Midva bova izjem zelo vesela, samo sva skeptična zaradi grenkih dosedanjih izkušenj (mislim na teku je super, potem pa jih ni več, teh najinih bivših sotekačic), ko se naveževa, potem pa ostaneva sama in morava lobirati vsako pomlad znova in od začetka.
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 03 Nov 2011, 12:52, skupaj popravljeno 4 krat.
  • 1
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA