prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

spela* napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:
Mene sploh ni bilo zraven, ko ste zadnjič o tem govorili. :--( :wink:

Saj sploh nismo. :wink:

Mater sem dober, citirajo me še predem zaključim. Mislim ti si hitra kot blisk.
009 sitnoooo
raziskovalec napisal/-a:Mislim drug stavek, prvi pa :cenz: , presneto res tko zgleda, čeprav v resnici vsaka zdrži z nama samo enkrat, pa naju potem (iz nekih kao objektivnih razlogov, beri izberejo manjše zlo) zapusti. :D :lol:

A, tako je s tem! :lol:
raziskovalec napisal/-a:Mater sem dober, citirajo me še predem zaključim. Mislim ti si hitra kot blisk.
009 sitnoooo

To bil pa lahko bili dve sporočili!

(Še dobro, da sem zdaj jaz popravila tvojo napako.)

:wink:
Dobr, če ni nobenga bom pa jaz. :clap:
Svečano objavljam prehitevaje konkurence po številu prispevkov - 4347 je zapisala zgodovina za Golado, 4346 za K-Rožnik. sedaj smo si zaslužili malo počitka.
Z M A G A
Nazadnje spremenil raziskovalec, dne 03 Nov 2011, 13:51, skupaj popravljeno 1 krat.
raziskovalec napisal/-a:
spela* napisal/-a:
Vidva meni jamrata, kako da vaju zapuščajo, v resnici pa sta očitno vidva, ki jih enkrat uporabita in nato zavržeta ...
Sta me že odpisala. :--(

Ah kje pa, to sploh ni res. :nono:
Mislim drug stavek, prvi pa :cenz: , presneto res tko zgleda, čeprav v resnici vsaka zdrži z nama samo enkrat, pa naju potem (iz nekih kao objektivnih razlogov, beri izberejo manjše zlo) zapusti. :D :lol:
Tako, da pač iskušnje tako kažejo, do sedaj še nobena ni hotela z nama 2x (na trojke za nepodučene bralce, tek trojk za še bolj nepodučene). Midva bova izjem zelo vesela, samo sva skeptična zaradi grenkih dosedanjih izkušenj (mislim na teku je super, potem pa jih ni več, teh najinih bivših sotekačic), ko se naveževa, potem pa ostaneva sama in morava lobirati vsako pomlad znova in od začetka.

Mislim, glej da se ti jaz ne prijavim na trojke. :-) Pomojem bi prvič v zgodovini trojk utihnla oba. :-)
  • 1
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA