- 03 Nov 2011, 14:14
Čestitke! Kako nam je to uspelo?! Ali je sploh mogoče? Da smo naklamfali v parih mesecih toliko ...
Yesss.
Sončka napisal/-a:Mislim, glej da se ti jaz ne prijavim na trojke.Pomojem bi prvič v zgodovini trojk utihnla oba.

Sončka napisal/-a:Mislim, glej da se ti jaz ne prijavim na trojke.Pomojem bi prvič v zgodovini trojk utihnla oba.

raziskovalec napisal/-a:Dobr, če ni nobenga bom pa jaz....
spela* napisal/-a:Sončka napisal/-a:Mislim, glej da se ti jaz ne prijavim na trojke.Pomojem bi prvič v zgodovini trojk utihnla oba.
Opa, zanimivo ...![]()
Bajsi napisal/-a:Naslednji četrtek pa tud' če frišne device padejo v mojo posteljo.....
Sončka napisal/-a:Špela* mene danes ne bo, nekaj me koleno spet baše (beri, premočni treningi, si je treba čas uzet ... zakaj že? Ahhh, za počitek seveda).
Bajsi napisal/-a:... Naslednji četrtek pa tud' če frišne device padejo v mojo posteljo.....
spela* napisal/-a:A bo kaj poročil?
Kar se mene tiče, sem prepričana samo o tem, da ste jedli mafine (dva sem dobila tudi jaz - hvala Mojca!). Kaj ste počeli pred oziroma po tem, pa ostaja skrivnost.
![]()
spela* napisal/-a: Jaz bi se včeraj tako ali tako prišla le sprehajat. Pa sem potem za to izbrala meni bližjo lokacijo (Rožnik).
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA