prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

Tudi ta teden je četrtek in z njim Golada. Naj MN predlagajo uro začetka. Vsi ostali takoj v predal po svetilke. :)

Lp, Jusuf

p.s.: Ob takem tempu teka kot sedaj pišete bodo slabi rezultati v Palmanovi. :)
Helou!
NM Bajsi pride, kot boste rekli.

Ej, ne zdej spat na lovorikah. Samo za 14 jih vodimo. Povečajmo tempo!
Ko bomo imeli vsaj stotko prednosti se pa bomo lahko eno majčkeno odpočili/usedli.

Nema odmora dok traje obnova press
Jusuf napisal/-a:Hoj!

Tudi ta teden je četrtek in z njim Golada. Naj MN predlagajo uro začetka. Vsi ostali takoj v predal po svetilke. :)

Lp, Jusuf

p.s.: Ob takem tempu teka kot sedaj pišete bodo slabi rezultati v Palmanovi. :)

Se vidimo, tudi jaz sem časovno prilagodljiv od 16:30 dalje. Še baterijo dam v lučko, pa bo kot v starih časih, ko nas je še Laufer s čajem čakal na vrhu, sedaj ga pa še na štartu ni več :(
Hoj!
raziskovalec napisal/-a: ... kot v starih časih, ko nas je še Laufer s čajem čakal na vrhu, sedaj ga pa še na štartu ni več :(

No, pa dajmo začet s predlogom za tek ob 1700 natančno. Bo za pot iz službe dovolj časa? NM Bajsi vam ustreza?

Lp, Jusuf

p.s.: 8) Tole se ne bo dobro končalo. Preveč sem popustljiv. :)
Helou!
Sicer bi mi bolj ustrezalo, npr. ob 19.00, a verjetno se moram ukloniti večini.
Zajebana ova demokratija press

So, I'll be fucking there at seventeen hundred, sharp.
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Sicer bi mi bolj ustrezalo, npr. ob 19.00, ...
... , sharp.

8) No, saj sem vedel. :D Torej, kako se ostalim sliši 1900 ostro? :) Tema je tako ali tako. :)

Lp, Jusuf

p.s.: Lahko pa štartamo tudi večkrat. :)
Čakam še na ostale predloge, ob 19h mi je prepozno.

LP, Mojca :wink:

p.s.: aja pa lučke nimam s sabo, je ostala v Velenju :oops:
Helou!
Torej,
- laufer je sicer za ob 17, a to ni nek odločilni glas, ker je možak premalo reden konzument Golade (jebiga, malo avtokracije pa tud mora bit', a ne?!) He, he, he,...

- Mojca Z takisto....lučko ji pa tudi lahko posodimo

- Špela se boji teme, torej je verjetno tudi ob 17 ne bo....

- Jusuf je prilagodljiv človek, iz posta pa veje želja po varianti ob 19.00

- NM Bajsi je pa itak pika na i

- Razi pa žal odpade...

Tako, da.....

Torej, votsa gona bi?!
spela* napisal/-a:A bo kaj poročil?
Kar se mene tiče, sem prepričana samo o tem, da ste jedli mafine (dva sem dobila tudi jaz - hvala Mojca! :D ). Kaj ste počeli pred oziroma po tem, pa ostaja skrivnost. :shock: :)

Preden nas poklopi nova Golada evo še par besed o pretekli Goladi, štart katere je bil prejšnji četrtek ob neverjetnih 16:25 ali tu nekje. Tekli smo desno različico in sicer trije mušketirji in ena dama. Razi, Jusuf, Mojca in jaz. Vreme in steza idealni za tek, topel in vlažen dan, do vrha Golovca smo relativno lahko in hitro prišli, nazaj pa nas je že malo stiskala tema in prav ko smo se pogovarjali o izpahih in zvinih skočnega zgloba na poti proti asfaltnem delu teka stal sem nekontrolirano v nekakšno luknjo na makadamski poti in mi je uspelo nekoliko pošteno zviti mojo desno taco. Dobro se je končalo, tako da sem vendarle v soboto iztekel sladkih šest in postavil svoj osebni rekord v daljinskemu teku. No, na cilj prejšnje Golade smo prišli kakšno minuto čez eno uro od štarta, namreč tempo je bil prilagojen Mojci in njeni trenutni pripravljenosti, ona pa nas je za kolegijalnost nagradila s sveže spečenim mafinima (z jabolkami, ali z borovnicami, bilo je na izbiro). Vsi smo se složili v enemu: "Mojca lepo teče in super mafine peče". Hvala, Mojca, samo hrabro naprej, s tekom, seveda. Mafine tudi ne zanemari!
Hoj!
Jusuf napisal/-a:...
p.s.: 8) Tole se ne bo dobro končalo. Preveč sem popustljiv. :)

8) In se res ni. ;) Le NM Bajsi so se uspeli pravočasno pojavit na izhodišču. Potem sva bila nekoliko akademična (beri 10 minut)in se sinhronizirana podala na levo. V pogovornem tempu sva dosegla EgoMeter in se potem lahkotno spustila proti Roški. ;) Luči nisva potrebovala (ok, jaz sem eno tovoril seboj, če bi slučajno srečala MojcoZ). Na izhodišče sva se vrnila prezgodaj in sva zato zavila na Slovana malo obdelovat flauže. :)
Kdor je manjkal že ve zakaj je manjkal. :) ;)

LP, Jusuf
Helou!
Na danasnji dan pred 93 leti ob 11.00 (11.11.1918 ob 11.00) so se s predhodno kapitulacijo Nemčije, na vseh bojiščih prekinile vse sovražnosti. 1. SV je bilo konec.
Konec pa je bil tudi AO monarhije z odstopom Karla I.

Včerajšnja Golada je razlog za današnji goladni udar in utrditev NM Bajsija na prestolu.
Še včeraj je NM nekaj demokratizirala in ponujala kompromise svojim podanikom, ki so ga potem popolnoma razočarali in z njim njegovega 1. oprodo Slonovona z njegovim iskrim vrancem Jusufom.

Torej, od danes naprej pričakujte strog režim začetka štarta Golade.
  • 1
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA