prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Kairos napisal/-a:Dobro se je končalo, tako da sem vendarle v soboto iztekel sladkih šest in postavil svoj osebni rekord v daljinskemu teku.

Ja, Kairos je v soboto pretekel svoj prvi maraton in še več kot to! :clap:
Jaz sem prvih 42 km tekla z njim, potem pa nekoliko pospešila in tudi jaz tekla svoj daljinski rekord. Za 50 km pa je zmanjkalo čisto malo časa.
:D
Če mislite, da včeraj nismo tekli, se motite! :twisted:

Še kako smo se nekateri "mučili". Prvič v življenju sem tekla 100-metrske intervale - ki so, presenetljivo, težji od npr. kilometrskih.

In zvečer sem šla še izplavat slaba 2 km ...

Tako! Da ne bosta Bajsi in Jusuf mislila, da samo onadva trenirata! :twisted:
Hoj!
Kairos napisal/-a: ... Dobro se je končalo, tako da sem vendarle v soboto iztekel sladkih šest in postavil svoj osebni rekord v daljinskemu teku. ...

:) Še sreča, da si si zvil taco. :D Sicer bi na sladkih 6 še zmagal. :) :D

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:Ja, Kairos je v soboto pretekel svoj prvi maraton in še več kot to! :clap: ...

:) Še dobro, da smo ga vlekli v temo in mu zvili taco. :D Sicer bi te zagotovo premagal. ;) :) :twisted:

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!

8) Za trenutek se prestavimo v bodočnost. :) Ali bi 01.12.2011 izvedli prednovoletno srečanje v slaščičarni? :) Lahko tudi tečemo prej. :D

Lahko. :wink:
Katera slaščičarna?
Jusuf napisal/-a:Hoj!
spela* napisal/-a:Ja, Kairos je v soboto pretekel svoj prvi maraton in še več kot to! :clap: ...

:) Še dobro, da smo ga vlekli v temo in mu zvili taco. :D Sicer bi te zagotovo premagal. ;) :) :twisted:

Lp, Jusuf

Jaz pa mislim, da ste se v resnici zarotili proti meni - spela* naj počiva, medtem ko Kairos pridno nabira kondicijo, za povrh vsega pa mora pa potem ubogo dekle še mafine jesti, kar me vse preveč spominja na Sončkino taktiko kuhanja cmokov. :)
Helou!
Ej, Goladarji, malo več pritiskanja na "Potrdi". Danes je torek in Talarjevci se odpravljajo na tedensko izdajo. Temu primerno bo nastalo sporočil, ki nas zagotovo lahko potisnejo na drugo mesto.
Potrebno si bo narediti zalogo, da se bomo potem lahko občasno tudi "razbaškarili".
Čakam kdaj boste napisali uro za četrtkovo Golado :wink:

LP, Mojca

p.s.: aja, predprejšnič je bilo super, spet sem se fajn mela na Golovcu

p.s.2: Špela, a mufini niso bli ok, da jih tok osiraš :--
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Tokrat sem še lahko prilagodljiv:
ob 17.00!!
Naslednjič ne bo več tako demokratično.

8) Zelo mi je všeč tale demokratičen slog. :)
Se vidimo ob 1700.

lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a:Jaz pa mislim, da ste se v resnici zarotili proti meni - spela* naj počiva, medtem ko Kairos pridno nabira kondicijo, za povrh vsega pa mora pa potem ubogo dekle še mafine jesti, kar me vse preveč spominja na Sončkino taktiko kuhanja cmokov. :)

8) Boščka. :D Drugič kar mimo pridi in se v živo odpovej mafinom. :) Jih bomo takoj komisijsko uničili. :)

Lp, Jusuf
  • 1
  • 291
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA