Ja, evo še moje kratko poročilo iz mojega 4. nastopa v Palmanovi...

, v glavnem vse se je izšlo veliko bolje kot sem pričakoval...

, prihod v Palmanovo ter na štart...točen sem bil kot švicarska ura...

, tako, da sem čakal celi dve minuti na štart teka...kar je moj rekord, ki, ga bom res težko presegel...

, s sotekačico Mojco, sva štartala v tempu, ki naj bi na koncu prinesel željeni rezultat 1.25.00, vendar sem na 13. km imel še dovolj energije, da sem malo pospešil, najprej ujel Tomija in ga vprašal glede Refoška po tekmi...

, vendar ni bil preveč zgovoren, tako, da mi je pokazal samo palec...

, zato sem pohitel naprej in sem upal, da bom najprej ujel zajca za 1.24...

, in ga tudi prehitel, tako, da sem v kar hitrem tempu zelo zadovoljen pritekel v cilj in ugotovil, da sem za več kot 3 minute izboljšal svoj PB v polmaratonu...

No moj Garmin je takole vestno sledil moje dirkanje...
http://connect.garmin.com/activity/129932979 Po dirki je seveda sledila pašta party ter temeljita analiza teka:toast:

v dobri družbi

, v glavnem letošnja Palmanova je prinesla veliko odličnih rezultatov ter novih PB-jev, tako, da čestitke vsem, ki ste včeraj tekli na tem hitrem teku...

, seveda pa verjetno tako dobrih rezultatov ne bi bilo, če ne bi bilo praktično idealno vreme (ne prevroče, ne premrzlo...)
Ja, nč, v nedeljo pa še ena dirka v Polmaratonu v Crikvenici, da se prepričam, da tak rezultat včeraj ni bil slučaj...

The real reason to run a race is to test the limits of the human heart.