Ja, moj drugi polmaraton v tednu dni se je glede na vse ravnine z naklonom na tej dirki ...

, kot je obljubljal organizator...

izšel z novim PB-jem...

, pa tudi sem se zelo približal željenemu času...1.20...

, kar si še pred nekaj časa nisem upal niti sanjati...

...
Drugače sem pa sam tek začel rezervirano, ker sem slutil, da me čaka razgiban teren...

, veliko tekačev je bilo pred mano in šele po nekaj km oz. prvem obratu sem začel počasi prehitevati ostale tekače, tako, da sem nekje na 8. km ujel Staneta, ga na hitro povprašal, če ima s seboj kaj cvička...

in ker je rekel, da ima cviček s seboj, sva se zmenila, da v cilju...

, zato sem zadovoljen

naprej, na 10. km sem imel čas cca 38.30, zato sem upal, da ne bo preveč klancev in da bi ujel željeni čas 1.20...

, ampak sem delal račun brez krčmarja, saj je bilo klančkev še kar neki, pa tudi od 11. km dalje sem tekel praktično sam...

, no, vseeno sem poskušal držati tempo, saj sem v daljavi ves čas videval skupinico z MatjažemV, ki pa je bila vseeno prehitra, da bi se ji kaj bolje približal...

, nekje na 15. km me je prehitel en tekač iz Bovca...

, kar me je kar malo zaskrbelo, da mi ni hitrost preveč padla, ali pa da bi celo zašel v večje težave...vseeno mi kriza ni trajala dolgo, tako, da sem nekje na 18. km tekača iz Bovca prehitel nazaj in pred seboj opazil Petrovčiča iz AK Pivka, in sem upal, da se mu bom približal, zato sem poskušal dati vse od sebe...trud se mi je obrestoval, saj sem mu prihajal zmeraj bližje, kar je opazil tudi on in poskušal pospeševati, vendar sem vseeno uspel cca 200 m pred ciljem priti mimo njega in v hitrem teku končati dirko...
Moj Garmin je zopet suhoparno spremljal moje tekanje...
http://connect.garmin.com/activity/131367766Jaz tudi mislim, da je bila organizacija za prvič čisto ok...stojnice z vodo ter ostalimi zadevami so tudi bile pogosto, čeprav jih jaz praktično nisem rabil...sicer ne razumem, zakaj ne rabim več nobenega gela ali česa podobnega...
V glavnem preživel sem zelo lep sončen dan, v dobri družbi

ter se zadovoljen vrnil v prestolnico...
Čestitke vsem za odlične rezultate ter uvrstitve...

, v soboto me pa čaka dirka v Štanjelu v hudi konkurenci, tako, da tekaški počitek zaenkrat še ni v planu...
p.s.: pa hvala vsem za slike...

The real reason to run a race is to test the limits of the human heart.