Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,
čestitke vsem, ki ste tekli v Berlinu, še posebej za odlične rezultate in PB-je :clap: . Ko vas prebiram, se spomnim tudi svojega nastopa izpred dveh let. Ufff, kar vroče mi je postalo. Kot večina vas, sem se tudi jaz že odločil, da bo Berlin treba ponoviti. Definitivno, ponovitev bo 2013, takrat že v novi starostni kategoriji.

Se vidimo na štartu LM.

Lp, Matjaž
 nana
MatjazV napisal/-a:Kot večina vas, sem se tudi jaz že odločil, da bo Berlin treba ponoviti. Definitivno, ponovitev bo 2013, takrat že v novi starostni kategoriji.

Smo že trije :D
 PNatasa
No, pa še moji odtisi iz kapitalistične dežele v domači švohizem :--.Same hvale in pohvale od sotekačev, ampak meni pa žal ni prinesel osebnega rekorda, pač vsak maraton je res nekaj posebnega, tudi meni je po fantastični polovički pretečenih kilometrov, padala moč, kvadriceps je bil kot "KAMEN". Molila sem,da bo kakšen spust,da si sprostim železne noge, :evil: :evil: je bil pa še klinčev klanec(baje je najbolj ravninski maraton, ni res, :argue: Tomaž je nameril 15m višine!!!!!!).No zadnji kilometri so se vlekli kot najdaljša kača na svetu, tako da mi tudi Brandenburška vrata niso dale krila in poleta :( , no kljub vsemu, pa sem presrečna pretekla šesti maraton v času 3.23.56.
 PNatasa
No, pa še moji odtisi iz kapitalistične dežele v domači švohizem :--.Same hvale in pohvale od sotekačev, ampak meni pa žal ni prinesel osebnega rekorda, pač vsak maraton je res nekaj posebnega, tudi meni je po fantastični polovički pretečenih kilometrov, padala moč, kvadriceps je bil kot "KAMEN". Molila sem,da bo kakšen spust,da si sprostim železne noge, :evil: :evil: je bil pa še klinčev klanec(baje je najbolj ravninski maraton, ni res, :argue: Tomaž je nameril 15m višine!!!!!!).No zadnji kilometri so se vlekli kot najdaljša kača na svetu, tako da mi tudi Brandenburška vrata niso dale krila in poleta :( , no kljub vsemu, pa sem presrečna pretekla šesti maraton v času 3.23.56.
Uporabniški avatar
 Radolca
Bravo naši, čestitam vsem :clap:

PNatasa napisal/-a:... no kljub vsemu, pa sem presrečna pretekla šesti maraton v času 3.23.56.

Kva pa še voč bolga :?:
Eni bi za ta dosežek dal dve leti življenja :rol:
Uporabniški avatar
 muc
Čestitke in bravo vsem za odlične rezultate :clap: :cast: in izčrpna poročila iz Berlina,
tko da je odločitev že padla....Berlin 2012 see ya ;)
Uporabniški avatar
 primus
Ni še konec poročil iz Berlina !

Tokrat moj tretji berlinski (ne Tini, nisem vsako leto :D ), nazadnje bil leta 2007. Kakšnih bistvenih sprememb nisem zaznal, še vedno vse v superlativih. :D

Odtekel sem praktično optimalno, razen nekaj malenkosti vse po željah. Zelo enakomerno, brez kriz in/ali drugih problemov. Recimo prva polovica je bila samo 26 sek hitrejša od druge. Zadnja 2km pa sta bila z naskokom najhitrejša - sta pač morala biti, da sem stisnil pod tako želenih 3h30' :D Bravo jest! :D :D

In kadar so cilji izpolnjeni, je potrebno uživat v doseženem. Vsaj nekaj časa...

primus
Uporabniški avatar
 raziskovalec
primus napisal/-a:

In kadar so cilji izpolnjeni, je potrebno uživat v doseženem. Vsaj nekaj časa...

primus

Bravo primus, čestitke za nov preboj. :clap:

Čestitke seveda tudi vsem udeležencem, poročila so takšna, da človeku postane kar žal, da ni bil z vami.
 dragica
Moj peti maraton (Rim, Ljubljana, Firence, Pariz, Berlin). Ampak prvič skupaj jaz, Štefan in najina hči Irena. Vznemirjenje na štartu je veliko. Na cilj prideva s Štefom skupaj, Irena pa malo za nama. In to vsi s PB. Vzdušje je res fenomenalno, organizacija tudi. In na koncu poležavanje na soncu. Super.
Naslednji maraton že vabi, se vidimo v Firencah.
Firence ponavljam, ker je Štef lani šprical zaradi poškodbe (na njegovo žalost je bil fotograf).
:lol: :lol: :lol:
 ToneP
Jst se pa ne morem pohvaliti s PB. Zadnjih 8 km tudi ni nekaj, kar cemur bi rekel uzitek. Kriza, utrujenost, slabost,...cas; 4:51. skoraj eno uro zaostal za ciljem....Pa tako dobro mi je slo tja do 26-27 km. Pol pa samo navzdol. Na cca. 30 km me je prehitel zajcek 3.45. Slabe 3 km dalje se un za 4h. Pol pa.....tezave....pomislil sem tudi na odstop...Pa me je z dna potegnil prijazni nemec Rene, ki se je ustavil, hodil z mano, me vzpodbujal, cca. 5 km. Pol sem mu rekel, da naj kar gre, da sem jaz vsaj s pocutjem vec kot OK (samo noge so me zacele boleti) in do bom ze prisel do cilja...pa sem. Unter den linden sem pretekel, vse do cilja...ta zadnji km sem spet dojemal evforijo, super navijace, ki so me ^ponesli^ (ce temu lahko tako recem) do cilja.
Splosna ocena je kljub vsemu zeloooo super. No, ne smem zanemariti dejstva, da sem v svojem drugem maratonu (Prvi je bil lanski NYC) spet prehitel Gebreja...
Med tekom in potem se celo nedeljo sem bil preprican, da je bil moj zadnji maraton..danes nisem vec...sem pa ravnokar izvedel, da nisem izbran za London 2012.
Uporabniški avatar
 5r002
No, če ima kdo namen it na Berlinski maraton 2012 bo moral pohitet s prijavo... :roll: :roll:

NEWSLETTER from November 29th, 2011

39th BMW BERLIN MARATHON

Only 4,000 entries left for the BMW BERLIN MARATHON 2012
Until Tuesday, November 29th, 35,000 runners have registered for the BMW BERLIN MARATHON on September 30th, 2012. The participant limit is set at 40,000 which means that only 4,000 spots are left. Another 1,000 entries are available for an extra 42,195 euros which is a charitable donation for projects helping children (RTL Spendenmarathon). Registration had started October 20th. After four days almost 20,000 had registered.

http://www.bmw-berlin-marathon.com

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA