prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Bajsi napisal/-a:Helou!
Sporočam žalostno vest, da je Golada storila bridko smrt.

Čestitke,...ekhm,...sožalne brzojavke sprejemajo užaloščeni na svoje ZS-je

:evil: :--( :argue:
Preverjam pulz, preverjam konkurenco, in sprejmem sklep, da NM Bajsi malo provocira,
ali pa ima visoko vročino. Bajsi, skrbi nas, zate, ne za Goilado :wink:
Hoj!
pegaz napisal/-a: ... in da je do konca šala še nekaj volne ostalo. Zaštrikali jo bomo pa 1.12.! ...

8) Ja, tako nekako. ;) Seveda ne bomo pozabili tudi na tiste, ki samo kvačkajo. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
eggy napisal/-a:Super! To je pa res fajn slišat. ...

:) Draga eggy, pridita skupaj tudi na Golado. Saj ti ne bomo pojedli Davida. :) Bomo pa lahko skupaj žgali čez hribe in doline. :)

Lp, Jusuf
Hoj!
Bajsi napisal/-a: Sori Stari, ampak ti si skregan z Ajnštajnom! Malo pod uro je sekunda ali dve do pol minute.

8) NM naj mi oprostijo, ker sem uspel podvomit v njihovo nezmotljivost. :D Ne bo se več ponovilo. ;)

Lp, Jusuf

p.s.: Ampak za kakšen spodoben nastop bo pa treba spravit skupaj globoko pod 55. :twisted:
Hoj!
Bajsi napisal/-a: ... Nisem mogel, ne pa nisem hotel. Jest vsaj priznam svojo šibkost.

Ou, jesnou. NM niso mogli? :) NM so se šparali za požrtijo, ki je sledila Goladi. :twisted:

Lp, Jusuf
Hoj!

raziskovalec napisal/-a:Al pa sem jaz slabo informiran. Kdaj danes tečemo, kdaj gremo na Ljubljanski grad.

Teče se kot ponavadi ob 1700 potem pa gremo na Grad. Uradno bomo tam ob 1900. :D

Lp, Jusuf
Hoj!
spela* napisal/-a: Čakaj, a to je danes? Tole zahteva kar nekaj priprav ... Grad, pa potem nazaj na Kodeljevo na plavanje ... ?

:) Bom v živo opravil preverko ali se ti hecaš ali resno misliš. ;)

Lp, Jusuf

p.s.:Ajoj, ajoj, svašta ... :D
Dobr sam, da imamo časovnico, samo, da nismo crknili.
Udeleženci:
Jusuf,
O-slon (z elektronsko navlako ali svinčnikom za plane???),
Razy,
Sončka 2. del (menda se govori, p.s. govorice preverjene)
Eggy (?)
David(??)
Hoj!

8) Toliko, da se bo vedelo za v bodoče. :) Goladni zbor in kovanje načrtov sta v celoti uspela. :P Kovačnica se še ni ohladila, toliko idej, ciljev in načrtov kako do njih je bilo, da sem kar vesel, da smo še včeraj ustavili konje in nismo nadaljevali v danes. :twisted: Vsem, ki ste manjkali (opravičeno ali ne) je lahko žal. :P Že samo pogled na direktnega potomca Džingistana je vreden truda vzpona na Ljubljanski grad. ;) Vse ostalo so bili samo presežki. :D
Rezultate bom objavil po novem letu, če bi komu v tem mesecu še kakšna ideja skočila v žep. ;)
Hvala vsem za prijetno družbo. Se vidimo v četrtek na običajnem mestu ob običajnem času (razenčesiNMBajsikajdrugače zaželi) :!:

Lp, Jusuf
Helou!
Ehm, khm, ufff, aaaaa, eeeeee, hjaaa noooo,...itd.
Kaj je zdaj to?
V deželi je divjanje veselega decembra in ostalih kozlarij, v najobširnejši temi pa nič!?
Jutri je bojda nova izdaja tednika Goladina z vsemi kolumnisti na čelu: uvodnik bo spisal Slon, desni komentar gostujoče pero Jusuf, levi komentar hišni pensilpušer Bajsi, uspelo/neuspele volitve bo komentiral Razi, konzum pa edina strokovna oseba z novinarsko licenco Špela. A se je bati, da bo namig za dobro pojedino tudi tokrat ostal na trdem diskovju omenjene osebe, ker jo bodo mraz, megla in ostale depresivne meteorološke kombinacije privodnile v toplo zavetje klorirane vode.
Za Goladinamit bo poskrbel preveč(krat) odsotni Pegaz.
Mojca, khm, lahko bi uredila kulturno stran.

(Rdeča kapica je pizda! Volk)
Hoj!
Bajsi napisal/-a:Helou!
Ehm, khm, ufff, aaaaa, eeeeee, hjaaa noooo,...itd.
Kaj je zdaj to? ...

:D He, he (by bor), NM Bajsi ali jih je stisnilo pri srcu, da bodo morali krvavi pot potiti, ker ne bo nikogar razen Jusufa? :) Naj se NM Bajsi ne zrejo preveč. Jusuf ne bo objavil kje so in ali sploh so NM Bajsi zahodili v hrib. :)

Lp, Jusuf
he, he (by bor)
  • 1
  • 296
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA