prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

IronDave9 napisal/-a:Vem, da bom vprašal neumnost ampak zanima me kje se dejansko PST prične in kje konča? Kje in kdaj ponavadi štartate, kadar greste v skupini in ali se smem morda tudi pridružiti, seveda, v kolikor niste prehitri in bi vas držal nazaj? Hvala!

Skoraj vedno Fužinski grad zaradi parkiranja. Nazaj držal? :D Uradno najpočasnejši kar se tiče teh tekov. Beri in spremljaj to temo pa se nam boš kmalu pridružil. Dobrodošel. :clap: Zajc in Avi sorodne duše se pa dobijo po potrebi kjer se že dogovorijo.
S Kairosom sva v novo leto vstopila zagnano: že prvi dan sva pretekla PST. Kairos prvič sploh, jaz prvič letos. :D
Start je bil tokrat na 6. km, cilj pa tudi tam - najbližje domu pač.

Nekako si domišljam, da sva bila letos prva TF-jevca, ki sta pretekla PST. Razen če seveda zajc ni na dopustu, kot domnevam, kajti v tem primeru naju je zagotovo prehitel (midva sva startala šele po 12. uri :oops: ).
Čas je, da to temo malo potegnemo na vrh. :lol:

V soboto nameravamo narediti en celoten "mali" krog po PST-ju:
:arrow: štart ob 10:00 na neobičajnem mestu, parkirišče na izteku z Golovca proti Dolenjki.
:arrow: tam štartava z Mojco (Hojco :clap:), Mojca namerava teči do doma (cca 21 km),
:arrow: od tu nadaljujem "sama", ker še ne vem, kje mi pride delat družbo Jana (Mušnica), da bom zmogla cel PST.
:arrow: tempo seveda ne bo za olimpijsko normo :--

Torej - se mi-nama-nam pridruži še kdo? Kje ste, junaki :laola ?
..in sva odtekli...maca celega s Golovcem kot piko na i :clap: , jaz pa polmaratonsko razdaljo, preko katere, s trenutno kondicijo brez mučenja ne gre. In prav zato (in zaradi lažje logistike) sva si, na mojo željo, izbrali neobičajno izhodišče.

No, fajn je bilo, v krasni družbi in lepem vremenu je tek res užitek. V meni prilagojenem tempu seveda :wink: . Kmalu po začetku par besed s Classixom (lepo te je bilo videt :D ), proti koncu z Marjano (tudi tebe :lol: ) , vmes pa sva si privoščili še čajček "Pri cvičku".

V Novih Jaršah sem zaključila, maco pa je čakalo še kar nekaj kilometrov in Golovec za konec :shock: , ki pa ji, ob njeni pripravljenosti, prav gotovo ni delal kakih težav. Anede macica?

Hvala maca za vse skupaj, danes je bilo v glavnem vse prilagojeno mojim željam oz. zmožnostim.
:laola
Tudi jaz sem naredil del PST :D

Od doma sem šel po Ižanski, kjer sem se potem na Livadi priključil na PST in tekel po njem do Kosez, potem Pod hribom, čez Celovško in čez Dunajsko nazaj na Vojkovo. Skupaj se je nabralo 19,8 km. :D

Lepo vreme, zmerna temperatura, prazen PST, dopoldanska tišina,.....čisti užitek :D zato jutri ponovim, vendar še pred sončnim vzhodom, verjetno v malo hitrejšem tempu, ker grem na lov za zajcem. :oops: :oops:
Mojca-Hojca :clap: , nimam kaj dodati, napisala si že praktično vse.
Ko sem te pustila, da odjadraš v varno toplino tuša oz. kopanja, sem kar dobro vzela pot pod noge, tempo je bil kar stalen 6:00, fantje ne se režat, zame je to fulll dobro :D . Ves čas sem si prigovarjala, da me na koncu čaka najlepši del :laola , tisti del, ki ga običajno napravimo na začetku, torej gor na Golovec in potem dol do Dolenjke.
Večino klančkov sem prehodila, noge so bile že malo utrujene in gležnji rahlo nestabilni (tu imam sedaj težave :argue: ). Ampak je bilo res fajn. Tu in tam sem, zato d anisem divjala po klancu gor :oops: , malo poklepetala s sprehajalci, malo sem se tudi važila, jasno :roll: .
Na koncu pa še spust do autočka, joj, kok sem ga bila vesela, ker me je čakal.
Doma pa v kad, kjer sem, po mojem, celo zaddremala, s skledo energetske regeneracijske bombe (hvala Mojca-Hojca za idejo)-skuta z banano in zmletimi lešniki, mandeljni in z medom. Sedaj pa si bom privoščila kavico. Že grem, že grem, mi tudi mačke že težijo, da hočejo v naročje. :twisted:
Mojca, še enkrat hvala za družbo.
Srečale smo tudi Kovita.
Tudi danes je del PST-ja za menoj. :D

Danes sem se odločil, :idea: da grem v lov za zajcem. :lauf: Če želiš to izpeljat ti mora biti pravilo "rana ura, zlata ura" :lol: Vstajanje ob 6h, potem me je Marjana :heart (hvala) zapeljala do Peruzzijeve ulice, kjer počakam zajca, nato pa v dir za njim. Nisem ga spustil, da bi mi ušel do njegovega doma (verjetno je šel veliko počasneje, kot bi šel sam).

Meni se je nabralo 20,5 km, v lahkotnem tempu 5:22 min/km, v dobri družbi je čas minil, kot bi mignil. Super je bilo - še kdaj. :D

Zajc hvala za družbo :clap: :clap:
zajc napisal/-a:Imam eno nenavadno(?) vprašanje. V katero smer te dni piha med Rudnikom in Agrotehniko in Agrotehniko in Koseškim bajerjem?

Evo iz prve noge...med Rudnikom in Tržaško imaš veter več ali manj v prsa. Skozi Murgle je zaradi gostega drevoreda manj moteče.

LP
Matjaž
zajc napisal/-a:Imam eno nenavadno(?) vprašanje. V katero smer te dni piha med Rudnikom in Agrotehniko in Agrotehniko in Koseškim bajerjem?

V prsa, kam pa drugam :D . Ne vem zajc, če ti ne več verjetno nihče ne ve.
Jest letos že (oz šele) 3 PST

P.s. No pa smo s teoretično metodo ugotovili (istočasno) enako kot Classix z eksperimentalno.
  • 1
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 216

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA