Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hojla, ste še vsi v Dolskem? :)

Bravo, organizatorji, za še eno odlično izvedbo tradicionalnega prazničnega teka v Dolskem. Bilo je super! Pika na I pa je bila zelenjavna enolončnica. Še enkrat bravo!

Hvala, fantje, za družbo v prvih kilometrih. Hvala, Muc, ker si mi dovolil ostati zadaj. Tvoj pogovorni tempo, tudi po osvojenih grajskih kronah, je zame prehiter ;)

Mimogrede - danes sem prvič oblekel majico, ki jo reklamiram tukaj :arrow:. Naredil sem napakico, da sem preko oblekel še TF vetrovko. Rezultat? Zakuhal sem :D Res, le majica bi bila čisto dovolj!

Uživajte še naprej in lep predpraznični teden ter super novo leto!!!
No pa je za nami še zadnji organiziran tek v letu 2011 v Dolskem! :D
Že pred štartom sami znani obrazi in takoj dobiš tisti pravi občutek, da bo spet en lep tekaški praznik za nami. Organizatorju vse pohvale in upam, da 23. tek ni pod vprašajem. :clap:
Vse skupaj se je začelo z TF ogrevanjem v najbližjem bifeju, seveda na kavici in potem počasi na štart. Ker sta možni dve dolžini proge sta tudi štarta na dveh različnih mestih in z časovnim zamikom 15 minut, tako da smo se tekači združili ravno pred vzponom na najvišjo točko, ki pa se mi zdi, da je večja od 150 metrov...no vsaj tak je občutek, ampak to sploh ni pomembno, ker se mi zdi, da smo z lahkoto premagali tudi to "oviro"..potem pa samo še spust in ravninski del do cilja.

Čestitke vsem za odlične čase oz. rezultate!!! :laola
Hvala vsem za odlično družbo, čvek čvek in že komaj čakam, da se spet srečamo in kakšno skupaj ušpičimo!...see ya :wink:

p.s.
Ero še kdaj...drugič pa brez debate :wink:
Druga moja tekma po poškodbi. :D
Kot je že muc napisal, spet je bil en lep tekaški praznik v prijetni družbi. Vesel sem, da sem lahko spet med vami in z vami laufam. :D

S tekmo sem zadovoljen. Prva 2 km sem še mucu in erotu dihal za ovratnik, :lol: a sta mi potem ušla. :wink: Sem se pa zato potem z stalnim konkurentom (Tomaz77) boril celo progo do cilja. Nisem ga premagal, sem pa vesel, da mi ni pobegnil. :D

Bilo je lepo, hvala vsem za družbo, Tomažu77 hvala za družbo tudi med tekom. :D

P.S. Medalje nisem dobil, :( pa saj jo tudi zmagovalci niso. :--
To je bila pa tekma na domačem terenu :D
To, da se lahko prijaviš na licu mesta, je zame mala potuha, tako me je mikalo, da domačo jutranjo kavo potegnem tja čez opoldne....
Pa sem se le spravila ven in seveda, ni mi bilo žal. Vzdušje sproščeno, pa saj vendarle nisem šla na tekmovalno dolžino. Na to smo se v naši TF skupinici tudi opominjali, ko je kdo pozabil na "lagano sportski tempo". Še nikoli mi ni bilo tako zabavno teči v tist klanec skozi Vinje. In tudi prvič, odkar hodim na tek v Dolsko, sem ga v celoti pretekla. Lagano sportski seveda. Letos mi tudi niso delali težav zadnji ravninski kilometri, saj tu večkrat tečem za trening in se je moja glava že navadila.
V cilju sem imela skoraj svojo navijaško skupino, še "ta kratkega" so mi dali, da se ne prehladim revica :-- Obljubljajo pa, da grejo drugo leto med tekače :D

Jah nič, drugo leto se vidimo :lol:
Fino je bilo. Konkurenca je bila huda, kar mi je všeč, ker se potem še jaz nehote oz. nevede malo bolj potrudim. :D
Nad organizacijo nimam pripomb. :clap:
Pohvaliti moram tudi statistiko - grafikon števila udeleženev po letih in rezulatete po udeležencih:
http://www.dol.si/sddolsko/Tek/Novoletn ... ezenci.htm
Če te statistike ne bi bilo, ne bi vedela, kdaj sem tekla v Dolskem in kakšen čas sem dosegla.
Je zanimivo pogledat mal nazaj :D
Hvala tudi za slike.
LpE.
to je tek, kjer dobiš sigurno višince za obdelati, čeprav si preprična, ko se prijaviš na desetko, da si se izognil dodatnim metrom. :mrgreen:
Ampak je vseeno šlo, čeprav nisem bil čisto prepričan, ker sem že dva zadnja dneva naredil skor 400 višincev ......Skratka,da ne kompliciram, ko sem videl, da gre navzdol, podobno hito kot pri Kenicih v Berlinu, ko so wr rušili sem si rekel, da pa dajmo še mi tle v Dolskem postaviti kak mejnik. Prva želja je bila pod eno urico končati in na koncu so tisti 4 ravninski km dodali še konkreten stopnjevalni tempo tek, ki je to mejo dodatno zbil in sem se čudil na koncu, da nisem bil pretirano zadihan in edina posledica so boleče ahkilke, ker se je poznalo, da sem malo preveč nabijal, ko je šlo navzdol.
Pohvale organizatorju za odlično organizacijo in verjento se vrnem ,ker moram še tadolgo sporbat, da res vidim razliko. :laola
Z nekajdnevno zamudo se oglašam še jaz. :)

Ker sem v Dolskem letos tekla brez kakšnih tekmovalnih ali časovnih ambicij, manjka pa mi treningov ( :oops: ), sem prvič tekla na dolgi razdalji - pa še dobra družba se mi je obetala (Kairos).
Šlo je dobro, vso ravnino sva tekla skupaj, v klanec mi ga je uspelo prehiteti ( :clap: ), a seveda me je v klanec navzdol z lahkoto dohitel. Zadnja dva kilometra sta me presenetila, ker tokrat ni pihal veter v prsi, tako da je šlo veliko lažje kot prejšnja leta.

Na analizi tokrat nisva mogla ostati, ker so naju čakale plavalne priprave (ŠD Riba v Rušah) - prvi trening je bil namreč že takoj popoldne. Sem pa vseeno imela priložnost pozdraviti mojega sošolca Jerneja (lani ga namreč nisem mogla, ker se mi takoj po teku tudi mudilo, a takrat v službo).
Cormi napisal/-a: Na to smo se v naši TF skupinici tudi opominjali, ko je kdo pozabil na "lagano sportski tempo". Še nikoli mi ni bilo tako zabavno teči v tist klanec skozi Vinje. In tudi prvič, odkar hodim na tek v Dolsko, sem ga v celoti pretekla. Lagano sportski seveda.

Res je bilo lušno in zaradi zabavnih komentarjev smo ga vsi lažje pretekli. Vsako leto do sedaj so me klanci uničili, letos pa sem jih pretekla z lahkoto.
Vseeno sem potem pospešila na ravnini, da sem bila še dva dni čisto švoh na plavalnih pripravah v Rušah.
Super je bilo. Zame sicer prvič v Dolskem in kljub opozorilu, da se teče v klanec nekje med 5. in 7. kilometrom, sem mogoče malo podcenil progo. Klanca kar ni hotelo biti konec, pa še bolj strm je bil kot so mi to opisali :evil: ...no potem je bilo pa ok, spust in ravninskih 5 km...super. Zadovoljen s časom, spodbuda ob progi, sploh pa v cilju pa dodata še malo moči za boljši čas, kot bi bil sicer. Skratka, super organizacija, super prireditev. Pohvale za SD Dolsko in trud udeležencev. :clap: :clap: :clap:
Zanima pa me, če mogoče kdo ve, kje si lahko ogledam slike s tega teka? Te na Facebooku sem že pogledal...ali obstajajo še kakšne?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA