Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 vlado1982
Kranj - Trboje - Kranj, skupaj 12 km. Vreme kičasto sončno, temperatura taprava...če bi le zmogel, bi tekel v takih pogojih ves dan 8) , tako je pa bilo za dobro uro teka čisto dovolj :)
Uporabniški avatar
 Miroslav
Najprej 7,5 km med njivami pri soncu in - 8 stopinj, takoj zatem 32 min spinninga.
Zvečer pa plavanje.
Triatlonski dan.
8)
Uporabniški avatar
 jegart
Jaz sem danes štartal na -8 c in končal na -3 c . Pretekel okroglih 18 km ,in porabil 1452 kcal.Super pogoji kljub mrazu sem tekel po občutku in počasi ,da mi je uspelo tečt pod 6min na km točno 5,56min na km .
Uporabniški avatar
 vencelj
:D :D
Železniki- Dražgoše po cesti. Z dobršno mero gorenjske trme in trdno odločenostjo brez ustavljanja, predvsem pa brez hoje. Zame nekaj posebnega in na meji verjetnega (ker klanec čutim veliko prej kot pa ga vidim in se ga bojim kot hudič križa :mrgreen: ). Ujel sonce!
Bo treba večkrat ponovit in stopnjevat (daljši in težji Železniki- Prtovč je še na čakanju 8) ).

LP, vencelj
Nazadnje spremenil vencelj, dne 18 Jan 2012, 06:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 jac
Zacel po soncku ob 5ih koncal dve uri kasneje na krepkem minusu, na pol poti pogruntam, da v ruzaku ni Petzla, ki ponavadi osvetljuje tla pred menoj, torej ni preostalo drugega kot da preostalo polovico kroga naredim po cisti temi...kje je polna luna, ko jo potrebujes
.. sment.. No kljub temu uspelo opraviti 21,8km... Za te razmere bi se moglo dvojno steti... :D:D
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 231

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA