Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uživaška ura in pol po zasneženih gozdovih: vzpon na Hujsko (250 m višincev), pa dol do smučišča Rudno (250 m dol), čez cesto (Železniki- Rudno- Dražgoše) do ribogojnice in na drugi strani spet v breg do Kališ (300m višinske razlike). Ker je bila dolina že v senci, sem pod Kališami dodal še za par km ovinkov...vsega skupaj je bilo za uro in pol pravega uživanja. Tretji februarski tek...če lahko tako rečem, po tistih pikolovskih debatah, kaj tek je in kaj ni. Če bi bil dosleden, letos še nisem tekel.
Po treh dneh pa spet malo teka .Štart na -12 c in do štadiona .Na štadionu 18 krat po atlet, stezi in na Mecatorja po peš poti do Javornika oz domov .Pretekel 14,48 km ,glede na razmere je še kar vredi.Samo slabo kaže za tale mesec ker bo čista katastrofa .
Tekla sem danes......hmmm,bolje rečeno sem se premikala v "počasnem posnetku" ko mi je burja pihala v obraz...zavita.. ninja Tek nazaj(smer KP-Žusterna) je imel lepe pospeške Bilo je nepozabno mrzlo...za vse ostalo je poskrbel........vroč čaj,ki me je čakal že pripravljen v doma v termovki
...ni bilo veliko km(5), bilo pa je veliko prahu na Bonifiki
Tekel sem 3. kros primorskih novic v Batujah, na tek sam ponosen sploh nisem, vendar sem premagal predvsem orkansko burjo, ki piha že 15. dan in vse tiste, ki jih ni bilo!!!
Upam da bo burja kmalu ponehala, tudi, če pada dež 3 tedne