Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

cviček napisal/-a:Oranžni danes pa bo :laola v globokem snegu. Upam da bo prisla moja zajčica. :--

Žal :--( mi zadnji 13. vzpon ni bil namenjen. Bolezen me je položila pod odejo izpod katere sem lahko le pogledoval proti s soncem obsijanemu vrhu Pohorja. :roll:
Še bolj kot sam vzpon in 13. letošnji rezultat pa sem pogrešal druženje z "ekipo", tako na vrhu v belo-zelenih majčkah kot tudi v dolini v La Cantini ob slastni pizzi. Sem pa zelo vesel da se je tudi ekipa spomnila name in se zahvaljujem :cast: :cast: za super okusne (in zdravilne, ker se že kar bolje počutim :wink: ) šamrolle in napolitanke, ki so prišle "po pošti".
Upam, da se kmalu spet vidimo, če ne na Pohorju pa zagotovo na zaključnem dejanju 5. ZPPP. :laola
Tako, pa je zimski pokal spet pri koncu. Danes je bil zares zimski in jaz sem (po 5 kratni odsotnosti) na polno uživala v snežnem vzponu. Kot vsako leto si tudi letos organizatorji zaslužijo veliko pohvalo :laola in spodbudo za nadaljevanje zimske tradicije tudi v prihodnje :clap: . Se vidimo prihodnji teden na zaključku!
Se pridružujem vsem pohvalam,kaj dodati ni potrebno.Lepo je bilo in tako kot vsakim lepim stvarem je tudi temu tekmovalnemu druženju konec.IN to kakšen konec ta pravi zimski vzpon.Vsem sotrpinom želim uspehe med letom, te se vidim če prej ne na Pohorju. :clap: Organizatorjem pa kapo dol
Vsa pohvala organizatorju. Udeležba je fenomenalna ravno zaradi prisrčnosti, spontanosti in prijateljskega športnega naboja. :clap: :clap: :clap:
Danes je bil res dan, kot se reče "zimska liga" :juhuhu:
Poleg vseh dobrot pa še Bernarda s šamrolcami pri Belviju :cast:

Hvala vsem, ki ste se tudi to leto trudili v organizacijski ekipi. HVALA :!:
V obilju novega snega in prijetno mrzlem vremenu,
smo se še zadnjič to zimo zagnali v strmino.
Organizacija je bila vso zimo brezhibna, vzdušje izvrstno.
Ni čudno, da nas je bilo toliko.
Ob tem je dobro poudariti, da nas ni bilo le res veliko,
ampak, da je tudi kvaliteta rezultatov zelo visoka. :clap:
Za v bodoče bi bilo dobro za razmisliti, da bi morda uvedli
neke minimalne startnine, morda prostovoljne, s katerimi
bi organizatorja, ki je postal na nek način žrtev lastnega
uspeha, vsaj malo razbremenili. :D
Podrobnosti o :driver: vožnji tja in nazaj, bom kar izpustila.. :bum: ...kot, da jo ni bilo :)
Se je pa splačalo :clap: pogled na snežinke, zasneženo Pohorje, super vzdušje,organizacija..... :clap: :clap: :clap: ......o hoji....dva gor, tri dol....dereze, so se razcvetele do onemoglosti :mrgreen:
Hvala za fotke :laola
Hvala za super nedeljo :laola
Ganesh napisal/-a:Tudi rezultati:

http://si.srichinmoyraces.org/

V kategoriji WMA sta kar 2 na prvem mestu...

Vau!

Čestitke Jožici in Jožeku!

:laola :laola

Najbolj "pravično".

Čestitke tudi "vsem ostalim zmagovalcem"!

Tudi te uvrstitve so "najbolj pravične"!

Najslabše je v tem "izrednem dejanju" odnesel organizator!

Toliko bolj mu "hvala za vsa dejanja"!

Velika hvala "SRICHINMOY"

Že naslednja nedelja je priložnost, da dorečemo, kako naprej v 6. Zimskem pokalu
"Peš na Pohorje".

Določena štartnina (v enkratnem znesku) je vsekakor najmanj kar moramo prispevati!

Lep pozdrav! Zvone
Škoda, da se več ne ocenjuje notranja energija, kot je to počela Tulčica s svojim znamenitim in čudovitim sloganom: "Nasmešek ti da pospešek".

iz zadnjega vzpona mi je pa tale precej všeč - samopreseganje
Slika
Pa tale je dobra
Slika
Nazadnje spremenil ZdravkoC, dne 13 Feb 2012, 19:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Ne morem verjet, kako so fotografi dobrodušni in potrpežljivi, da ovekovečijo vse te zmage posameznikov. Res en velik poklon vsem, predvsem pa "glavnemu" Marjanu in "profiju" Maksu&Co.

Aja, vedno pozabimo pohvalit Timing@Žareta, ki pridno obdeluje podatke :clap:

Glede simbolične štartnine ali samoprispevka sem takoj za!
5. ZIMSKI POKAL PEŠ NA POHORJE - končal se je, pa bi se lahko kar nadaljeval. :--( :--( :--(

Resnično je ta na pokal nekaj posebnega, nekaj kar je potrebno doživeti.
Toliko pozitivne energije, toliko nasmejanih obrazov. Vsak je imel svoj tihi cilj. Morda najboljše mesto, morda premagati sebe in postaviti boljši čas, ali le dober trening za kakšen podvig spomladi.
In ne le to, skupaj smo bili tudi nekaj četrtkov zvečer, nekateri so dodatno trenirali sami.

In, ko se je v nedeljo zaslišal žvižg, smo "poleteli". :juhuhu: :juhuhu: :juhuhu:

Čudovito je bilo in zato hvala vsem v organizaciji Zimskega pokala peš na Pohorje. Čudovito organizirana liga, fotografije, filmčki, čajek in napolitankica, lepa misel, ki nas je vodila ves teden in ..... hvala vsem, res ste neverjetni. :cast1: :cast1: :cast1:

Naj vas še naprej vodi :heart

Čestitke vsem udeležencem, tudi zaradi vas je bilo tako lepo. Vsi smo zmagovalci.
Komaj čakam zime 2012/2013 - do takrat pa :lauf:
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA