-  25 Feb 2012, 14:31

No, zdej k ste pa že v cilju na vseh sortah analiiiiizzzzz, vam vsem skupaj čestitam za dosežene rezultate.
Sem vam pa zelooo fovš. Kej čem pomagat,... tipična Slovenka pač. 

Sem vam pa zelooo fovš. Kej čem pomagat,... tipična Slovenka pač.

Moje mnenje je da je bila prireditev bolje organizirana od marsikatere plačljive prireditve. Spodaj nas je čakala miza na kateri se je znašlo praktično vse kar je možno kupiti v trgovini (užitnega seveda
  Moje mnenje je da je bila prireditev bolje organizirana od marsikatere plačljive prireditve. Spodaj nas je čakala miza na kateri se je znašlo praktično vse kar je možno kupiti v trgovini (užitnega seveda  ). Tudi na vrhu smo bili deležni toplega čaja oz vode (po želji). Druščina je bila taprava(končno sem jo spoznal vsaj en del), pot je bila odlična(blato nam ni ovira), noge pa se tudi niso kaj pritožovale
 ). Tudi na vrhu smo bili deležni toplega čaja oz vode (po želji). Druščina je bila taprava(končno sem jo spoznal vsaj en del), pot je bila odlična(blato nam ni ovira), noge pa se tudi niso kaj pritožovale  

.
 .

dol
 dol