Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Mojmir Kovač
Dragi Povezovalci pozdravljeni!

Vsi vemo, da je letošnji Povežimo soline že pred vrati. Po vzoru velikih tekov, tudi pri nas velja predprijava samo ob poravnavi štartnine.

Ampak, ker smo mi drugačni, smo za Vas pripravili navaden in LUX paket.

LUX paketu poteče rok veljave 5.3.2012, ker pa so banke v sobotah zaprte se Vam splača potruditi, da si že danes zagotovite ugodnosti LUX paketa.

LUX paket nudi:
vseh tistih 15 stvari, kot navaden paket +

+ spominska majica Povežimo soline
+ GRATIS udeležba na Tartinijevem teku, ki bo aprila v Piranu
+ 100% zagotovljena udeležba na teku Trije kraji, Obalni polmaraton Koper - Izola - Piran
+ 30 srečnežev bomo izžrebali za GRATIS udeležbo na Kulinaričnem pohodu istrskih dobrot

Vabim Vas, da kliknete na http://www.skid.si ali http://www.povezimosoline.si in si pogledate letošnjo štartno številko. Posvečena je 110 letnici ozkotirne železnice, ki je povezovala Trst in Poreč in po delu katere bomo 18.marca tekli.

aja, sem skoraj pozabil!

5. marca bomo izžrebali 10 vstopnic za Akvarij Piran zato kar junaško, odgovorite na nagradno vprašanje, ki je nad modrim kvadratkom, kjer se lahko prijavite na Povežimo soline 2012. Evo tukaj je http://www.skid.si

Uspešen dan in zdrave noge Vam želim iz sončnega Portoroža!

Mojmir
 Mojmir Kovač
Rezultati 2.nagradne igre in kdo je dobil gratis vstopnice za v Akvarij Piran

V nagradni igri vas je sodelovalo točno 81. Zmagovalce je izžrebal ravnatelj »Pomorske šole« in »upravljalec« Akvarija g. Marijan Tončič.
Pred vsak pravilen odgovor smo napisali številko oz smo mu določili mesto glede na prihod ...

g. Tončič je določil naslednje številke:
1 – ker so edina pomorska šola in ker upravljajo edini morski akvarij v državi
48 – starost Akvarija Piran
65 – ker je to obletnica »Pomorske šole«
4 – število usližbencev v Akvariju
40 – število zaposlenih v centru
56 – skrivnostna številka, je noče izdati
23 – število učiteljev na »Pomorski šoli«
17 – število nepedagoških delavcev na šoli
33 –
72 -

Dobitniki nagrad so:
1. Natasa Sedej Mlakar
2. Vita Hribar
3. asmir_medic@t-2.net
4. marko marancin
5. majaf
6. Tone Vehar
7. Maja Ljubic
8. Janika Gregoric
9. Matjaž Žgank
10. damjan kuzmic

Dobitnike nagrad prosim, če mi sporočijo naslov, da vam lahko pošljemo vstopnico. Hvala!

Tu so tudi zmagovalci 1.nagradne igre, poglej, če si med njimi... http://www.skid.si/?nagradna2012
Pozdravljeni dragi Povezovalci!

Pošiljam Vam nekaj pomembnih informacij, da se boste imeli prijetneje na prireditvi Povežimo soline 2012. Pomembno je, zato preberite pazljivo!

Danes pišem o: zaključek predprijav, busu iz Ljubljane, vikendu v Piranu, LUX paketu, akciji Moj 1.tek...

1. Počasi se zaključujejo tudi predprijave za tek Povežimo soline 2012. Predprijave so možne le še do ponedeljka, 12.3.2012. Od takrat naprej se štartnina podraža na 20€. Prijava bo možna v soboto popoldan v turist biroju v centru Portoroža in v nedeljo pred štartom, med 8.00 in 9.30 na parkirišču pred Marino Portorož. Pohitite s prijavo, ker je mest resnično še malo. Pri številki 1500 zapremo vse prijave. Tukaj si lahko pogledate kdo vse je že prijavljen http://www.skid.si/?prijavljeni Do tega trenutka je že 1429 prijavljenih.

2. Kot veste, letos organiziramo tudi avtobusni prevoz iz Ljubljane. Do sedaj smo napolnili že skoraj dva avtobusa s tekači. Avtobus je zelo udoben iz več razlogov. Pomislite in prijavite se. Z avtobusom na Povežimo soline. Pišite mi na najboljsi@gmail.com

3. Letos smo za vas organizirali tudi vikend paket v Piranu. V petek bomo imeli kuharsko delavnico, ogledali si bomo Tartinijevo hišo in poslušali koncert na 320 let staro Tartinijevo violino. Zvečer pa bomo izvedli še pohod z baklami po Piranu. V soboto imamo Marijin pohod ob 500. obletnici prikazovanja v Strunjanu in ogled razstave ob 110. obletnici ozkotirne železnice Parenzane. Njej smo posvetili tudi štartno številko. Poglej tukaj: http://www.skid.si/?soline Za Vas smo dobili ugoden spalni paket...

4. Vsem ki ste vplačali LUX paket, smo poslali številke na dom. Če je niste dobili, je nekaj narobe, zato mi prosim pošljite mail na najboljsi@gmail.com ali me pokličite 041 72 42 62, da ugotovimo kaj je narobe. Prav tako me prosim pokličite, če ste se prijavili za Kulinarični pohod 1.4.2012 in ste dobili štartne številke za tek.

5. Drugi teden Vam bom predstavil posebnosti našega teka, ki so: solinada, solinarska HAKA (oglejte si jo tukaj http://youtu.be/yhWHYS1r2O0 ), čudežni napoj, Povezovalsko prisego, kralj in kraljica Povezovalcev, SuperPovezovalec in še kaj...

6. Vsi tisti za katere bo to, vaš PRVI uraden tek (še nikoli niste tekli na nobenem drugem teku), se prijavite v akciji Moj 1.tek. Za motivacijo Vas bomo nagradili s spominsko kolajno!!!

Prijatelji se bodo užalili, če jih ne boste povabili na Povežimo soline 2012!

Še nekajkrat gremo spat in se že vidimo! Komaj čakam,
letos bo zares mega!

Se vidimo

Mojmir Kovač
Bojan ne hvali dneva pred večrom 8)

Bojan je uradni sprevodnik in kontrolor na avtobusu Ljubljana - Seča - Ljubljana.
prosim, da ga naslavljate z gospod kondukter :lol: :lol: :lol:

mimogrede, polnimo že drugi bus...Bojan se bo z enim peljal do Postojne, potem pa z drugim naprej...
dragi Povezovalci!

Bus iz prestolnice na tek Povežimo soline bo!
Avtobus bo odrinil ob uri, ki je določena, nikogar ne bo čakal! Zato raje pridite malo prej. Mogoče bodo tam tudi busi za Planico in se boste zamotili z iskanjem...

1.SOLINARSKI bus bo štartal ob 7.40 izpred hale Tivoli
2.SOLINARSKI bus bo štartal ob 8.00 Dolgi most

Ceno busa sem zaokrožil na 8€, prosim prinesite drobiž. Denar bo pobiral sprevodnik Bojan Mežnaršič. Njemu tudi sporočite, če ste brez štartne številke. Številke vas bodo čakale na štartu teka. Prosim vas, da njemu tudi poravnate štartnino v kolikor še niste tega storili preko banke. HVALA!
Na busu je še 5 mest prostih. Povabite prijatelja-ico, da se usede poleg vas.

Se vidimo na Seči!

Ne pozabite, morate biti točni!!!

Srečno vožnjo!

Mojmir Kovač
Že spet nekaj zastonj:
Izmed vseh, ki ste si izbrali LUX paket smo izžrebali 30 srečnikov, ki se bodo lahko GRATIS udeležili Kulinaričnega pohoda istrskih dobrot, ki bo 1.4.2012.
Srečneži so:

Alibegovič Armin

Bavdek Tatjana

Cerar Andraž

Draksler Viktor

Fajdiga Simona

Golob Maja Marija

Gubina Andrej

Habe Aleš

Henezi Ruža

Horvat Eva

Javor Sonja

Kacin Nina

Kalar Uroš

Kovačevič Miranda

Kratovac Jusuf

Kržišnik Kristina

Miklavžin Barbara

Ohnjec Franc

Pelc Stane

Povoden Dejan

Rakuša Angelca

Sep Edi

Smrečnik Darja

Šajn Matjaž

Šter Matjaž

Švegelj Rafko

Uršič Cveto

Veiss Mateja

Zagožen Ivan

Zrim Franc
Mojmir Kovač napisal/-a:dragi Povezovalci!

Denar bo pobiral sprevodnik Bojan Mežnaršič.

Kontrola vozovnic,svakih 15-20km.
bojanm napisal/-a:
Mojmir Kovač napisal/-a:dragi Povezovalci!

Denar bo pobiral sprevodnik Bojan Mežnaršič.

Kontrola vozovnic,svakih 15-20km.

Bojan, Mojmir mi je odgovoril, da sem na solinarskem busu, :clap: tako da boš tudi mojo vozovnico lahko kontroliral. :D Pridem v Tivoli ob 07:40h.
Mojmir pravi, da je mesto tudi zame :D

Tokrat pridem vsaj 15 min prej in sicer na Dolgi most 8)

Bojan, skrbi me le za štartne št. :? Lahko še zame dvigneš?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA