Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Še dober mesec in dočakali bomo 1. tek celjskih knezov. :clap: Z veseljem vam že lahko zaupamo, da bo po končanem teku sledilo pestro dogajanje na Starem gradu Celje, kjer bo poskrbljeno za okrepčilo (golaž) ter srednjeveško obarvan program. Tekači boste lahko pričeli z regeneracijo kar v obzidju celjskega gradu s pomočjo mišičnih elektrostimulatorjev Compex. Pozivamo vse, ki se še niste odločili za prijavo, da se nam pridružite in z nami preživite krstni 1. tek celjskih knezov 7.aprila 2012 .
:laola

Več informacij in prijavnica na: http://www.ad-kladivar.si/tek/
Danes sem naredila en testni tek na grad. :)
Trasa sicer ni bila popolnoma enaka, saj sem za Savinjo tekla do izliva Voglajne in nato do Skalne kleti, od tu naprej pa po trasi teka vse do grajskih vrat.
Grajsko vzdušje za obzidjem pa sledi 7. aprila.

Za trening je bil tek samo v eno smer prekratek, zato sem se seveda vrnila domov, vsega skupaj se je nabralo 8 kilometrčkov, za kar sem porabila 46 minut.

Vabljeni! Več nas bo, bolj nam bo luštno! ;)
sončnica_teče napisal/-a:Danes sem naredila en testni tek na grad. :)
Trasa sicer ni bila popolnoma enaka, saj sem za Savinjo tekla do izliva Voglajne in nato do Skalne kleti, od tu naprej pa po trasi teka vse do grajskih vrat.
Grajsko vzdušje za obzidjem pa sledi 7. aprila.

Za trening je bil tek samo v eno smer prekratek, zato sem se seveda vrnila domov, vsega skupaj se je nabralo 8 kilometrčkov, za kar sem porabila 46 minut.

Vabljeni! Več nas bo, bolj nam bo luštno! ;)

Super :clap:
Pri plačilu
AD Kladivar Celje napisal/-a:
bernarda napisal/-a:
muci napisal/-a:zgleda da vsi čakamo na zadnji dan :)

Hotela poravnati prijavnino :? na univerzalne PL nalogu (preko banka neta) pod rubriko sklic....številko 00 0704201 zavrača, zavrne kot nepravo, nepopolno.... :oops: se lahko kako drugače, je mogoče še kakšna dodatna številka za sklic :wink:

Prosim, če uporabite obrazec UPN/SEPA in kot sklic 00 07042012 in bi moralo sprejeti :wink:

Plačana prijavnina.. :) .......vendar brez številke sklica , ker mi te številke, ki je navedena, ni na UPN hotelo vzeti, :hack: z raznimi kombinacijami SI12,SI99...pa brez sklica itd.... :? .na koncu sem se odločila, da oddam prijavo samo v referenco SI99 ...ostalo polje pa pustila prazno :wink:
Upam, da bobo € prišli na pravi naslov :clap:
Na naši facebook strani poteka nagradna igra, kjer bomo med vsemi, ki bodo delili sliko s svojimi prijatelji do vključno 8.marca, izžrebali nekoga, ki prejme brezplačno štartnino za 1.TEK CELJSKIH KNEZOV. Vabljeni tudi vsi člani TF! :wink:

http://www.facebook.com/page.tekceljskihknezov

Pa veliko sreče :laola
Še dobre 3 tedne nas loči od premiernega 1.Teka celjskih knezov. Vse, ki se še niste prijavili pozivamo, da to storite do 2. aprila ter si s tem zagotovite cenejšo štartnino ter spominsko majico!

Slika

Tekači si lahko obetate edinstveno in atraktivno traso, ki se bo pričela na Trgu celjskih knezov od koder vas bo pot vodila po Savinjskem nabrežju mimo Vodnega stolpa skozi mestno jedro. Prvi del je ravninski na koncu pa vas bo nekoliko utrudil klanec in vzpon na Stari grad Celje, kjer vas čaka ciljna črta v izjemnem ambientu v samem obzidju gradu. Po končani preizkušnji se boste lahko okrepčali z golažem ter si ogledali srednjeveško predstavo. Svoje mišice boste lahko regenerirali s pomočjo mišičnih elektrostimulatorjev Compex in si ogledali nekaj stojnic s športno opremo. Vsi tekači pa boste sodelovali tudi v nagradni igri, kjer bomo izžrebali nagrajence, ki bodo prejeli praktično športno opremo.

Več informacij ter prijavnico najdete na:

http://www.ad-kladivar.si/tek/

lahko pa nam tudi pišete na:

tek@ad-kladivar.si

Se vidimo 7.aprila v Celju :clap:
Vidim, da vas je potrebno malo vzpodbujat za prijave:) No mogoče bo pomagala naslednja novica:)

Do vključno 22.marca vam ponujamo še dodatno ugodnost in sicer
PLAČATA 2 TEKMUJEJO 3!!!
Dogovorite se s prijatelji, se prijavite preko naše spletne strani do 22.marca in nam na elektronski naslov tek@ad-kladivar.si sporočite svoje podatke ter izkoristite promocijsko ponudbo!

http://www.ad-kladivar.si/tek
muci napisal/-a:a tek poteka po asvaltirani cesti ki pelje do gradu? :?
Vprašam, ker sem včeraj šla pogledat in je kr strmo. :shock:
Srečala nekaj tekačev, ki se verjetno pripravljajo na tek :D

Tako je...vzpon na grad poteka po cesti na grad. Pa sej ni tako dolg vzpon :wink: Bo na cilju poskrbljeno za okrepčilo :clap: Kar pogumno...se vidimo 7.aprila :wink:
V kolikor je štart na enem koncu....vmes cca 4 km, cilj na drugem koncu = v obe smeri 8 km......ste kaj razmišljali v to smer, da se bodo tekači morali preobleči.. :mrgreen: ..bo kakšno parkirišče, kje na sredini, da ne bo predaleč ne v eno ne v drugo smer od vozila :wink:
bernarda napisal/-a:V kolikor je štart na enem koncu....vmes cca 4 km, cilj na drugem koncu = v obe smeri 8 km......ste kaj razmišljali v to smer, da se bodo tekači morali preobleči.. :mrgreen: ..bo kakšno parkirišče, kje na sredini, da ne bo predaleč ne v eno ne v drugo smer od vozila :wink:

Poskrbljeno bo za prevoz opreme na ciljno prizorišče ter nato avtobusni prevoz udeležencev nazaj v center po končani prireditvi :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA