- 08 Apr 2012, 19:49
Evo, še moje kratko poročilo z današnjega teku v Senožečah...
Bolj kot sam nastop oz. uvrstitev me je najprej presenetilo samo vreme...
, ki se je čez noč iz spomladanskega spremenilo v zimsko...
, tako, da me je čez ob dvigu štartne številke zeblo kot psa...
, in sem praktično do samega štarta preživel na toplem v avtu...
No, kokrkoli že, vseeno sem se pravočasno odpravil na štart, ki je bil kot ponavadi na vrhu klanca sredi gozda 1 km nad Senožečam...
, sem pa na štartu opazil, da nas je bilo verjetno zaradi slabega vremena manj tekačev kot ponavadi, vendar je bila konkurenca vseeno huda...
Prvi kilometer sem začel bolj rezervirano oz. počasneje kot ponavadi, tako, da sta bila zupy in MatjažV že na začetku kar precej pred mano, nekaj časa sem tekel z Zrimškom, potem sem malo pospešil in nekje na 3 km ujel zupija, pred mano je bil potem do cilja ves čas MatjažV, ki pa je bil tokrat prehiter zame
, in se mu nisem uspel bolj približat...
No, kokrkoli že sem z samo dirko zelo zadovoljen...
, za slabo minuto sem izboljšal svoj lanskoletni čas
, kar mi je tokrat prineslo tudi stopničke, moje prve letos, kar sem še posebej vesel
Rezultati
http://www.filipides.net/index.php?opti ... &Itemid=68
Čestitke vsem za odlične rezultate...
ter hvala za dobro družbo...
Ja nč, zdej pa malo spočit, jutri me pa čaka še 7 km na Selmarjevem teku v Mariboru...

Bolj kot sam nastop oz. uvrstitev me je najprej presenetilo samo vreme...

No, kokrkoli že, vseeno sem se pravočasno odpravil na štart, ki je bil kot ponavadi na vrhu klanca sredi gozda 1 km nad Senožečam...

Prvi kilometer sem začel bolj rezervirano oz. počasneje kot ponavadi, tako, da sta bila zupy in MatjažV že na začetku kar precej pred mano, nekaj časa sem tekel z Zrimškom, potem sem malo pospešil in nekje na 3 km ujel zupija, pred mano je bil potem do cilja ves čas MatjažV, ki pa je bil tokrat prehiter zame

No, kokrkoli že sem z samo dirko zelo zadovoljen...

Rezultati

Čestitke vsem za odlične rezultate...

Ja nč, zdej pa malo spočit, jutri me pa čaka še 7 km na Selmarjevem teku v Mariboru...

The real reason to run a race is to test the limits of the human heart.