prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Res ni deževalo, so pa deževale rojstnodnevne čestitke - spet, tokrat Ireni v čast in slavo. Fajn je bilo, midve z mušnico sva si sicer privoščili krog okoli Rožnika, nogce zelo hvaležne. Jih je šlo pa na podaljšan K-Rožnik za pol avtobusa, no, precej več kot na klasiko :wink: Pa na tri štirinožce ne smemo pozabiti.
Sam tale K-Rožnik gre pa vedno na polno. :roll: :lol: Pa če bi Avi pa Marjan v soboto pretekla vsak po 200 km pa bi še vedno šlo do konca. :--

Vglavnem...blo je fajn...blo je mokro pa blatno...celo nekaj sonca smo dočakali in na koncu sta nas Irena in Peter pogostila še z analizo! :clap: :clap: Hvala!
Haha...Scooby, pod tole se pa tudi jaz podpišem! Preden sem šel na K-Rožnik včeraj sem si rekel, da danes bo pa zihr bolj v "izi" saj sta Avi pa Sukar obrnila kar nekaj km v soboto.....ampak, NE! :D
Spet je letelo....in potlej nekje na sredini poti mi Avi reče: "kar pejd naprej, raztegen!" Emmmm....kam naprej, kako, to je to od mene, hahah.... :shock: ????

Drugače pa ja, bilo je super, sonček, noro dobra analiza, hvala!

Lep pozdrav s pod Blegoša 8)
Hahahahaha...tile komentarji so me nasmejali...ampak Alenovski saj si ti "diktiral" tempo... :lol: in kolikor sem videl si imel v nogah še kar nekaj moči... :D ...drugače pa sem si tudi jaz mislil, da bo tokrat nekaj bolj v stilu "regeneracijsko-počitniškega tempa"...ampak..."jok brate odpade"... :lol: :lol: ...je šlo, kolikor so noge in pljuča dala... :lol: :lol:

Na koncu pa ponovno bogata analiza, tokrat v režiji Irene (vse najboljše :D ) in PetraM, iztok.p pa je ponovno poskrbel, da bomo imeli ob večerih kaj prebirati. Hvala vsem!!! :D

P.S.Nekaj smo celo dokumentirali, morda nam uspe kakšen dokaz sem gor "pripopati". :D
Aja še to...na analizi je bilo govora o Klubu Tekaški forum, glede ugodnosti, včlanitve, itd... drugače je marsikaj zapisano tukaj :arrow: http://www.tekaskiforum.net/klub :D

Pristopnica pa je na voljo tukaj :arrow: http://www.tekaskiforum.net/cms/uploads/tf3/Pristopna%20izjava%20_Tekaskiforum.pdf :D

Drugače pa jih bom imel tudi nekaj v fizični obliki na naslednjem K-Rožniku. :D
  • 1
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA