prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pozdrav!
Sončka napisal/-a:Dragi Oranžni slon, ...

:) Sončka, hvala za tako prijazne besede. :D Sem moral kar dvakrat prebrat, da sem zgročil pohvalo. ;) Ob tem bi rad vzel v bran Jusufa. Saj veš, da prihaja iz sveta zelene kože in nežnih rdečih oči. Malo poseben je in včasih ga je težko razumet. ;) Ampak v svojem bistvu je vredu dec. Malo hiperaktiven, malo sarkastičen in ciničen, ampak v resnici je športnik po duši. :)
Vsekakor bom upošteval navodila glede objave planov.

Lp, oranzni slon
Jusuf napisal/-a:Hoj!
;) Evo, še sem živ in še diham. :)
:twisted: V četrtek ob 1715 prvi krog. :D Za drugega sprejemam prijave. ;)

Lp, Jusuf

Pridem na prvi krog. Zaenkrat nisem v stanju za intervale, ker me nekaj zdeluje, pa ne vem, kaj. :(
Naslednji teden bo že vse drugače! :twisted:
Ja tkole v starih dobrih časih bi Salomon rekel 16:30 prvi krog, 17.30 pa drugi. Žal so zame ti časi (dveh krogov) mimo. Bom videl ali pridem ob 16:30 ali 17:15. Morda bo pa jusuf dva kroga zorganiziral.
No, sva s Hojco oddelali eno zelo požjo Golado (sem imela izobraževalni dan, kje moram tekat, da se ne bom izgubila :lol: :oops: ), prijetno klepetavo, zelo vetrovno, skratka, tudi tek po Goladi je zdravilen (ozdravi glavobol :D ).
Špelin avto sva videli na štartu, v cilju nič več, analizo sva imeli (njamsi jagode :D ).
Štartali točno 17.17 (hja, sem hitela, pa ni šlo prej :oops: ).
Samo če bo pa tako vroče, pa se bom jaz tudi raje pofočkala za 17.30 :oops: :D .
  • 1
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 328
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA