področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Pirat
A ste ga vidl na Kanalu A? Car!!!! Vedno si sanjala njeeeega :FO:
V dveh mesecih je postal zvezda iz popolnega anonimneža po zaslugi interneta. Njegovo glasbo in videospot poseduje že 20.000 Slovencev! Poglejte ta link in si downloadite njegovo musko in spot! Pa ta njegov look! Z eno besedo - car!
http://www.mojdenar.si/forum/FORUM/teme ... =&forum=15
 Nataša
ja, smo že okuženi s Fredijem, jaz že sanjam njeeeeega :wink:
dober je!
Uporabniški avatar
 runner
Slika
Nazadnje spremenil runner, dne 22 Jan 2005, 11:37, skupaj popravljeno 1 krat.
 Nataša
ej sam ta smeško men bl zgleda k hitler... :roll:
Uporabniški avatar
 Bor
pa dobr, gdo je ta fredi miler..........???
Uporabniški avatar
 Staša
bor, ti si čist za svetom!!!

23. je v Domžalah. Naša pisarna in bližnji sodelavci gremo, smo se danes zmenili. Sicer ga pa vsako jutro nama s sodelavko Dominiko zavrti naš študent Janez; to je njegova prva delovna naloga, preden se loti ostalega:)))

Res je zakon!!!

A bi šel še kdo?

PS: THANKS FOR FINDING ME. I'LL JOIN YOU!
Uporabniški avatar
 Bor
Staša napisal/-a:bor, ti si čist za svetom!!!

23. je v Domžalah. Naša pisarna in bližnji sodelavci gremo, smo se danes zmenili. Sicer ga pa vsako jutro nama s sodelavko Dominiko zavrti naš študent Janez; to je njegova prva delovna naloga, preden se loti ostalega:)))

Res je zakon!!!

A bi šel še kdo?

PS: THANKS FOR FINDING ME. I'LL JOIN YOU!

no zdej sem ga poslušal........(tle bi vstavil določenega smeškota, pa ne upam)
Uporabniški avatar
 runner
ej sam ta smeško men bl zgleda k hitler.

Nta key word -> OBRVI in ne brki

celebrating the unity of your eyebrows
http://www.monobrow.com

za crknt....

aaah kako je dober... pa kako se uživi v vlolgo.... tocno vidis kako trpi ker ga je Anja nogirala
:-P
Ste gledali interview na kanalu A?
Uporabniški avatar
 Matevz
sam da naujo zdej vsi frediji.

Drgač pa, muska brez slike ni pol tolk dobra kot video.
 Nataša
runner napisal/-a:Nta key word -> OBRVI in ne brki

ja sej vem, sam vseen...sem pa mal zafrustrirana, ker mam duobrow, a se da to kej nardit, mogoče bi Glumičič pomagal, nč ne zraste :lol: :lol: :lol:

STAŠA, jest bi šla tut na koncert. se vidmo!!!!! z matejko prideva v zelenih lajbičih!!!

Fredy je res kul. vedno si sanjala njeeeega!

runner, greš na koncert? dej pejmo no!
Uporabniški avatar
 bosin
Morda bi lahko naročili avtobus :?:
Uporabniški avatar
 matejka
No, sem vesela, da je vas tudi prevzel....on je zvezda...moji otroci bodo Fredy ali pa Fredyka...ko se jih enkrat spravim imet...pa narisal jim bomo črno med očmi!

ljubezen ljubezen ljubezen...

a ste vidl videospot! po moje bodo fliperji spet ful u modi...

23. pa ma da smo u Domžalama!!! Kje pa točno u Domžalah - u life, al u dvorani...?
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vid'm, da vam je dolgčas :shock: .... Vam bom dal kaj za sprogramirat. :wink:
Uporabniški avatar
 Fotr
Spričo tako velikega zanimanja posebno naših forumk za Fredija Milerja, sem se kot samozvani izvedenec podal na ogled njegovega spota in kakšne pesmi in iz tega potegnil naslednjo ugotovitev:. :shock:
Kar se tiče izkušenj s tega področja, sem ji pridobil v neštevilnih lokalih in dvoranah po takrat še nezdruženi Evropi. Od rock a billyja do calypsa, od hard rocka do psiyhadelica, od pleh muske do undergrounda, od provosa do countryja, od Messiaha do lajnarja, od bugi vugija do scata, vse se mi je pletlo po glavi, ko sem razmišljal s kom naj ga primerjam.
:D :D
Spomnil sem se neštevilnih pevcev in glasbenikov, na primer pianista Caw Caw Davenporta jr., ki je imel tako debele prste, da je tolkel po dve tipki naenkrat, ali Hanny Lou Williamss (zanimivo, da je pela pesem Mr. Freddie Blues), njeno oprsje je izgledalo, kot da ima tri joške, ali Montana Taylor, ki je na kitaro igral s kombinirkami in mnoge druge nenavadne osebe, na primer tudi trombonista Wesleya Battelwinnerja, ki je imel tako ozko glavo, da je trombon lahko igral od znotraj ali Elmerja Big Hand Rookerja, ki je imel tako dolge roke, da se mu je vedno snela pozavna, kadar je igral previsoko, ali pevec Vince Jay Harris, ki je za vsako pesem zamenjal drugo protezo, ali Johnny Gilmore, ki je imel tako kriv nos, da se je skoraj dotikal ušesa in je zaradi tega spuščal nenvadne glasove, ki so se vklapale v country pesem, ali pevka Samantha Zoe Frey, ki je imela tako globok dekolte, da smo se spraševali, ali je kosmata po prsih, ali pa je res dekolte nekoliko preveč globok itd...
:shock: :shock:
Ampak, da bi videl takega kot je Fredi Miler, ki je edinstven v tem, da ima samo eno obrv preko obeh očesnih arkad, tega pa nisem doživel. Strinjam se, da je z eno obrvjo Fredi Miler enkraten. Sicer je pa po petju na nivoju Plestenjaka, Božiča, Šarca ali Resnika, sorry, mogoče sem res že star in za časom. :shock: :shock:
Fotr glasbeni kritik - svašta! :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA