Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Helena, mogoče gremo pa kdaj skupaj?
Ja , Nataša točno ta. Smo se te spomnili tudi v Bielu, menda da si ostala še nekaj dolžna???? :ignore:
Kdaj boš šla poravnat račune s sabo in s progo?

LP

Susanne
Susanne napisal/-a:Helena, mogoče gremo pa kdaj skupaj?
Ja , Nataša točno ta. Smo se te spomnili tudi v Bielu, menda da si ostala še nekaj dolžna???? :ignore:
Kdaj boš šla poravnat račune s sabo in s progo?

LP

Susanne

:D To so bile moje misli po Bielu. Biel sem tekla l. 2009 in želela sem čas pod 10 urami. Zdaj vem, da takrat tega še nisem bila sposobna, imela sem še premalo izkušenj. Mislim, da danes ne bi smela imeti težav za tek pod 10 urami, ampak imam drugo težavo....nimam časa :? . Čas za tek že najdem, ampak zaradi športnih aktivnosti mojih dveh otrok si ne morem privoščiti večdnevne odsotnosti od doma. Že tekme v domačem Celju mi uidejo :? .

Še enkrat čestitke vsem udeležencem !!!
Bravo, Susanne! :clap:
Čestitam za tek in tudi poročilo je odlično! :laola

Ampak ... ste pa face, da se nekaj ur pred startom najeste češenj. Ko sem prebrala ta stavek, sem točno vedela, kaj bo sledilo! :rol:
["Susanne"]Helena, mogoče gremo pa kdaj skupaj?

Susanne, se toplo priporočam, kdaj, pa ne vem.Bo potrebno prečesati to našo deželico po dolgem in počes, da si naberem kilometrine :mrgreen:
lp Helena

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA