- 11 Jul 2012, 11:23
Jola
Poznam peščico ljudi, ki trdo dela, teče, ne moralizira, deluje iz sebe in ni žrtev! Poznam peščico ljudi, ki zna iz sebe narediti Človeka z veliko začetnico, s katerim se je vredno družiti in teči, dosega rezultate; včasih boljše, včasih slabše.. a vendarle je srečen in pozitiven, ker deluje IZ SEBE
In nenazadnje ne pametuje drugim, saj je vedno dovolj dela z lastnimi problemi in premalo časa za moraliziranje drugih! Torej, vse je mogoče, če začnemo najprej pri sebi in ne živimo življenja drugih 
Moj poklic: postati vedno boljša, če pa ne gre, manj jamrati in več delati
Jola napisal/-a:Poznam branjevko, ki ima višjo šolo, je zelo srčna, strpna, mati treh otrok, nikoli žaljiva, ne spušča se v debate, pri katerem poklicu si bolj utrujen in ne filozofira ! Je pa tudi zelo dobra tekačica in vsi trije otroci so športniki in tudi pretečejo z njo marsikateri kilometer. Ni našla službe in ne secira filozofije v neskončnost ampak živi svoje življenje ..... LP
Jola
Poznam peščico ljudi, ki trdo dela, teče, ne moralizira, deluje iz sebe in ni žrtev! Poznam peščico ljudi, ki zna iz sebe narediti Človeka z veliko začetnico, s katerim se je vredno družiti in teči, dosega rezultate; včasih boljše, včasih slabše.. a vendarle je srečen in pozitiven, ker deluje IZ SEBE Moj poklic: postati vedno boljša, če pa ne gre, manj jamrati in več delati
PST je moj oltar, TEK je moja molitev
Nataša