Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uf, sem komaj danes prečitala obe poročili iz Amerike.
David, kje je tisti mulc, ki je začel teč po vaških tekmah in sem mojemu ZZ -iču zmerom pravla: "Vidiš unga szi dolgimi lasmi ? Fejst poba, čist enostaven. Pride tečt na dosti primorskih tekov in napreduje iz tekme v tekmo.."
Na, vidiš, mi smo še vedno na istem mestu, ti pa nizaš ekstreme za ekstremom. :laola :laola :laola
Bravo, David. Bravo, Andreja.. dobra sta.
Sam, glih tko, ker sem baba, nje, saj zastopiste... se malčk sprašavam, ma, kdaj bo pa kakšen otroški jokec padel, a??? Je že cejt tud za to... da se zamenja nahrbtnik za gele in pijačko s kengurujčkom. :?: :shock: :D
Ja, ja, saj vem, kaj me briga, mene, to...( ma, ja, malčk pa me ,nje. Bi dobili nove fejst tekače in fejst ljudi...)
Muc, doma imamo preveč poti na izbiro, tako da se tudi jaz skoraj zgubim... :lol: :lol:

ZZ Topka ti si pa za hece... :lol: :lol: ...res pa, da bi se že spodobilo, da bi spet na kakšen tek na primorsko prišla...imamo lepe spomine... :D :D ampak kaj, ko ima leto premalo vikendov :oops:
Bravo David in Andreja :clap: lepo sta pripeljala Grand Canyon v naše kraje :D še dobr, da ti je kamerman lahko sledil ha...ha...ha, res si vsestransko inovativen :wink: enkratni so tile tvoji posnetki :D tečeš, fotografiraš, snemaš, ješ, piješ in še kar nekaj konjev in mul prehitiš...

lp Andrej
:shock: :shock: :clap:
Saj ti si čist nor :lol: Že tisti smo, ki na soncu joggamo pri 30, ti pa tečeš pri 40, kar pomeni si pa čist odpulen.Tako, da veš. Si pa fenomenalen. To pa tudi že veš, a ne.
:laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA