prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Cormi napisal/-a:
spela* napisal/-a:"Na tisti vaši Goladi pa ni take pojedine na koncu, a ne?"
se je slišalo zbadanje neimenovanega k-Rožnikovca v torek.
Če bi vsaj bral temo, bi vedel, da to ni res! Kaj šele, če bi celo prišel pogledat na "tisto našo Golado" ...

Špela*, smeškota pogrešam :mrgreen:

Mislim, da k-Rožnik in Golada nista konkurenčna, kot bi se lahko razumelo, ampak se odlično dopolnjujeta. Tako v progi, družbi in nenazadnje pojedinah. Jaz sem vesela, da grem kamor mi paše, teči moram pa povsod :wink:

Tole pa tudi jaz podpišem :clap: ....in mislim špela, da se ti čist preveč sekiraš in resno jemlješ :shock: , ker kdorkoli je že to bil, sem prepričana, da je bilo mišljeno v hecu...se kmalu vidimo na kakšni Goladi :laola
Brez skrbi, nič se ne sekiram. :wink:
Hecno mi je, da se mi je zdelo, da ima prav - namreč Golada res ne slovi po kakšnih velikih požrtijah, čeprav kdaj pa kdaj tudi kaj pojemo in popijemo. Ampak vidim, da se je v zadnjem času, ko smo eni dopustovali, tudi tu začelo nekaj dogajati. :D :twisted:
Naj se to čim prej neha, ker drugače ne bo nič s hujšanjem. :twisted: :twisted: :twisted:
omarica napisal/-a:Bila na prvi Goladi in ostala živa! :D Hvala vsem za podporo.

Bravo Omarica! Čestitam!

Še ena lepa Golada je za nami. Vroče je bilo, kljub temu pa v cilju vsi srečni in zadovoljni.

To je lepota teka!
omarica napisal/-a:Bila na prvi Goladi in ostala živa! :D Hvala vsem za podporo.

Pridi še kdaj, pa tudi piši še kaj! :D

Še dobro, da smo včeraj šli v enem takem lepem pogovornem tempu, saj je bilo to, kot sem ugotovila kasneje, šele ogrevanje za kasnejši hud plavalni trening. Bilo je super. Pogrešali pa smo Jusufa (nekam tiho je bilo tokrat na Golovcu, zlasti ko smo šli v klanec).
Helou!

spela* napisal/-a:....Pogrešali pa smo Jusufa .....

Aja, Bajsija pa nič. Ja tudi prav!
Sicer pa se je Bajsi dokončno preselil v južne kraje in bodo njegove Golade še bolj oklestene.
Bo pa zato toliko bolj sral po tej temi.
Uživajte tudi naslednjič!!
Kdo pravi, da Bajsija nismo pogrešali? Ampak pogrešanje Bajsija je že standard Golade, ker Bajsi zelo redko pride. Zato tega, da ga pogrešamo, niti ne omenjamo več posebej, ker bi potem to morali napisati vsakič znova. :(
Nasprotno je pa Jusuf večinoma prisoten in ga ne pogrešamo prav velikokrat, zato pa takrat, ko ga, to izpostavimo. :D

A sem se izvlekla? :wink:
Mene so zelo lepo sprejeli! Kairos me je ves čas spodbujal (še en dvojni ovinek pa smo na vrhu), Špela je z mano delila vodo, Raziskovalec pa je vztrajal, da me po teku z avtom odpeljejo do doma. (Mogoče sem mu izgledala že bolj švohotno!) :lol:
Seveda cgorazd, dobrodošel na Goladi, jaz sem tudi novinec v tej skupini!

Torej četrtek je dan za Golado, štart ob 17:00, če se drugače ne zmenimo na tem forumu. Zborno mesto je pa konec ulice Goce Delčeva, pri Gruberjevem kanalu.
cgorazd napisal/-a:Jaz sem na golovcu kr domač, vendar ponavadi tečem sam ali pa družbi mojega štirinožnega prijatelja, zanima me ali sprejemate kašne nove člane v tole druščino :-)

Seveda, nikogar še nismo pojedli! :D
Start je vedno na istem kraju, vedno ob četrtkih, za uro pa spremljaj forum.
  • 1
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA