prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 StaraKost
jernej555 napisal/-a:
Imam pa še jaz vprašanje, vidim da že uporabljate Suunto Ambit, kako ste zadovoljni z njim, je prikaz višine natančen,... Mogoče kdo pripravljen narediti kakšen "test". Tudi kje se je da najceneje dobiti :D

... natančnost višinomera je odvisna od zračnega pritiska. Če ta niha, niha tudi odstopanje od prave višine.
 Ricola
Pozdravljeni
Mene pa zanima, ali ima Garmin Forerunner 110 tudi funkcijo PAVZA. Npr. med tekom počivaš par minut, stisneš pavzo in potem nadaljuješ.
Hvala za odgovore 8)
 spela*
StaraKost napisal/-a:
triglav1 napisal/-a:Pozdravljeni!

Že nekaj časa se odločam za nakum nove ure. Predvsem se odločam med Polar RS300XG1 in Garmin Forerunner 110HR. Kaj mi priporočate?

hvala za odgovor

Tistega, ki ti se bolj dopade in je cenejši, ker so podobnega razreda.

Ne vem, kakšen je servis za Polar, ampak če bi jaz še enkrat kupovala uro, bi spet kupila Garmina, ker sem zelo zadovoljna z njihovim servisom v Šenčurju.
 matrica
Ricola napisal/-a:Pozdravljeni
Mene pa zanima, ali ima Garmin Forerunner 110 tudi funkcijo PAVZA. Npr. med tekom počivaš par minut, stisneš pavzo in potem nadaljuješ.
Hvala za odgovore 8)

Ima.
 Jerc11
Zdravo
Zanima me kako je z garancijo pri polarjevih urah. Ali lahko uveljavljaš garancijo pri našem uradnem servisu če si uro kupil v tujini?
LPJ
 triglav1
Po vseh prebranih komentarjih in drugih mnenjih, sem sedaj prepričan, da je Garmin Forerunner 110 HR, prava izbira.

Hvala vsem.
Prišel sem do ugotovitve, da potrebujem športno uro..glede na to, da sem do sedaj uporabljal skor 10 let starega Polarja samo kot štoparico, pa še ta je bil sposojen, se moram zresnit in začet spremljat določene parametre v svojem teku (štoparica, pulz [mora met nastavljivo območje za pulz], hitrost teka in pretečeno razdaljo), če želim dobit ma povratnih informacij okol mojega teka. Uro bom nosil tudi sicer, ne samo na treningih. GPS me ne zanima, nimam neke želje in potrebe po vnašanju mojih tekov v zemljevid in pregledovanju tras...kot tudi nadmorska višina zame ni nek pomembn faktor, vsaj trenutno še ne. Morda kdaj v prihodnosti zaidem tut v gorske teke..morda.

Ker je križ z financami (ni jih), se jasno nagibam k cenejši opciji Sigme, štetja krogov ne potrebujem (ali pač), ker na stadionu ne bom tekel..zanima pa me, kako je vaše mnenje o tej cenejši opciji...al je bolje razkirat tistih 40€ več?

Torej, ali

http://www.mimovrste.com/artikel/4050004316/merilnik-utripa-sigma-running-rc-1411-siv

ali cenejša

http://www.sigma-run.com/en/rc-1209/im-ueberblick.html

Že vnaprej hvala za vašo pomoč! :D

EDIT: Sem popravil, hvala za opozorilo! :D
Nazadnje spremenil Matej_Tarahumara, dne 07 Avg 2012, 09:50, skupaj popravljeno 1 krat.
 ton
Matej, dvakrat si dal isto povezavo, torej si očitno kar odločen...
Ne zasledim pa podatka, ali sta v ceni tudi pas za merjenje pulza in (če zadeva obljublja merjenje tempa in hitrosti) nožni senzor. Večina firm vsak sestavni del prodaja posebej.
Se mi pa Sigma dopade, na kolesu je zanesljiv kompanjon.
 triglav1
Če si pripravljen dodati še nekaj evrov, ti priporočam Garmin Forerunner 110 HR. Ta ima v kompletu še seznor srčnega utripa. To uro sem kupil pred kratkim in mi ni žal. Super ura!
Uporabniški avatar
 jedrnat
Moje priporočilo vzami Polarja...če nič drugega imel boš precej manj dela z baterijo kot pri Garminu.

P.S. tretje leto uporabljam Polarja RS800CX
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA