Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
pajo napisal/-a:
lenči napisal/-a:No, Lenči sedaj lepo goji leninitis :D :-- :oops: . Še nisem prepričana, če bom spravila tole leno rit danes v miganje, da preverim,kako so mišice. Ah, v soboto pa Zagorska :oops: , tole ne kaže nič luštnega za polžke :? . Hja, bomo že preživeli, saj imajo pločnik, po katerem lahko prideš do cilja :lol:
Imejte se polžki in pridno migajte :laola

Mogoče rabiš družbo? Levinji pa brata nalimam na šimbas pa naj letita do Zagorja. :?

Bom jaz šla kar lepo po svojih zmožnosti, brez pretiravanja, kolikor bo šlo, saj vem, da sem prejšnji teden malo pretiravala..hja, tako pač je :-- . Važno da bo luštno :clap: :laola
Uporabniški avatar
 lenči
levinja70 napisal/-a: :lol: :lol: :lol: :lol: Gledena pripravljenost, ki jo kažeš v tem trenutku bi rekla vic leta :-- . Verjamem, da boš razturala in, da pločnika sploh ne boš potrebovala.
Uživaj v soboto.

Hja, vic ravno ni, vsaj moje truplo se ne šali :evil: . Vendar nič hudega, itak sem prejšnji teden razturala :D . Ti pa se pazi vročine in saj veš, manj je včasih veliko več :clap:
Uporabniški avatar
 levinja70
pajo napisal/-a:Mogoče rabiš družbo? Levinji pa brata nalimam na šimbas pa naj letita do Zagorja. :?

Pajo moja malenkost bo ta vikend tekala po Krku :-- .
Uporabniški avatar
 levinja70
lenči napisal/-a:
levinja70 napisal/-a: :lol: :lol: :lol: :lol: Gledena pripravljenost, ki jo kažeš v tem trenutku bi rekla vic leta :-- . Verjamem, da boš razturala in, da pločnika sploh ne boš potrebovala.
Uživaj v soboto.

Hja, vic ravno ni, vsaj moje truplo se ne šali :evil: . Vendar nič hudega, itak sem prejšnji teden razturala :D . Ti pa se pazi vročine in saj veš, manj je včasih veliko več :clap:

Lenči na plaži bom stiskala pesti, ti pa šibaj kot znaš. :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Tudi jaz bom stisnila pesti v soboto, tekli boste ob 17h :oops: :oops: :oops: . Če pa se zgodi, da mi ne uspe dobit kart za Kino pod zvezdami, pridem s kolesom navijat v Zagorje :D .
Uporabniški avatar
 boginja39
tok vas je prijetno brat :D :D
nisem prebrala 300 strani, četrtino pa ziher :lol:
sem ena izmed tistih, ki se uvršča med polžke, pa čeprav se lahko pohvalim, da sem iz nule v nekaj mesecih prišla na 10 km. bilo je težko, sedaj pa mi je enkratno :lol: :lol: , sploh ko vem, da mi je pol ulice "fouš" :lol: :lol: :lol:
tudi jaz bi šla na 10 ko, pa mam še preslab rezultat, rada bi ga izboljšala vsaj za 10 minut, da ne bom čist, čist tazadnja, ker nisem ravno navajena na poraze :lol: :lol: . mal heca, mal je pa tu resnice :-- :--
Uporabniški avatar
 lenči
boginja39 napisal/-a:tok vas je prijetno brat :D :D
nisem prebrala 300 strani, četrtino pa ziher :lol:
sem ena izmed tistih, ki se uvršča med polžke, pa čeprav se lahko pohvalim, da sem iz nule v nekaj mesecih prišla na 10 km. bilo je težko, sedaj pa mi je enkratno :lol: :lol: , sploh ko vem, da mi je pol ulice "fouš" :lol: :lol: :lol:
tudi jaz bi šla na 10 ko, pa mam še preslab rezultat, rada bi ga izboljšala vsaj za 10 minut, da ne bom čist, čist tazadnja, ker nisem ravno navajena na poraze :lol: :lol: . mal heca, mal je pa tu resnice :-- :--

Samo je pa prav luštno tam zadaj pometat, se lahko z motoristi pa spremljevalci pogovarjaš, da ne omenjam dejstva, da si najbolj zaželena oseba, da pride v cilj :-- :lol: . No, jaz sem se na začetku dovolj dobro utrdila v tem, da sem metla, poleg teka potem še na triatlonu, tako da mi je sedaj že čisto vseeno, če pometam :D .
Drugače pa superca, odlično, 10 km z nasmehov do konca je odlično, čas je pa itak samo pokazatelj, koliko smo porabili za to...kar lepo na tekmo, ne zamujaj tega užitka predolgo :laola , saj to je zmaga :laola :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
No, da poročam na kratko (čeprav sem tekla dolgo). Spet odlična družba na štartu, skupaj s Ksenijo sva pričeli, lepo je šlo do 3 km, ko je moj gleženj rekel, da se ne gre več :oops: tako hitro. Kakšen km mi je Ksenija še delala družbo, potem pa je na srečo le ubogala :D in šla naprej. Jaz pa sem ob pogledu na koruzno polje zavila še tja :lol: , da je bilo potem malček lažje teči naprej. Na zadnji postojanki z vodo sem se sezula in bosa odtekla do cilja. Zadnjih 500 m sem prijetno klepetala z mladim tekačem, ki ga je mučilo koleno in z nasmehom na licu pritekla v cilj. V prvem kilometru sem se šla še fotografinjo :D . Zadovoljna z vsem, razen z gležnjem :evil: . Aja, vroče je bilo tudi, kazalo je 31 stopinj :shock: .
OK, sedaj je šefica Lenči predpisala obvezen počitek, dokler gleženj ne utihne :evil: . Sem tale julij očitno malček pretiravala s hitrostjo, pa so se moji "glidi" ob vsej vročini posušili :-- in malček štrajkajo.
Polžki zdržimo tole vroče obdobje, potem se bomo pa spet slinili na polno :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
Uživaj v soboto.
Polžki skrivajte se v senci ...... vroče bo..... še naprej :--

Pa sem vseeno potrebovala pločnik :-- :lol: ..je pa sedaj, ko so ga uredili čisto vredu, da še bos zmoreš brez težav :D
Uporabniški avatar
 boginja39
nasmejete me :lol: :lol:
sej je lušno tečt zraven kakega mladega tekača, sploh če so leta taka kot moja, potem se nam to na full dopade..boh dej da kakega večkrat boli koleno a?? :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 pajo
boginja39 napisal/-a:hvala Pajo :lol: :D
pa molim, da se ohladi, ker se mi danes ne da niti iz hiše..tale vročina ubija :twisted:

Itak, da se da. Vreme ni in ne more biti izgovor, da ne greš na tek.Edino poškodba ali višja sila.
  • 1
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA