prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Hoj!

:D Ajoj, kolk si pa eni zmišljujejo. :)
Luba golobčka. V kolikor vama bomo odpeketali vama pustimo vsaj obvestilo v katero smer smo šli. :D Potem je pa na vaju, da se odločita ali nas bosta prestregla ali lovila. :) A bo to vredu? :twisted:

Lp, Jusuf
Jusuf napisal/-a:Hoj!

Luba golobčka. V kolikor vama bomo odpeketali vama pustimo vsaj obvestilo v katero smer smo šli. :D Potem je pa na vaju, da se odločita ali nas bosta prestregla ali lovila. :) A bo to vredu? :twisted:

Lp, Jusuf

Na Krožniku nimamo nobene dileme že ohoho časa; 17:30h ko voli neka izvoli. Nič vprašanj glede tega. Sneg,poledica,mraz,vročina,dež,toča..... Trasa se ve - podaljšana in standardna.Amen!
raziskovalec napisal/-a:Lepe pozdrave iz jugovzhodnih krajev. Skrbno spremljam in čakam poročila.

Golada je seveda bila, in to prav posebna.
S Kairosom sva na start vendarle prišla že ob 17:07 in komaj še ujela Jusufa, ki je bil že čisto nabrušen in nestrpen. Vseeno smo počakali do 17:15, če pride še kdo, a so si očitno premislili zaradi nenavadnega dogajanja na nebu (oblakov nismo videli že dolgo časa, dežja pa tudi ne - pa navsezadnje ga tudi tokrat nismo).
Ob 17:15 sta trojico (ki smo bili vsi oblečeni v enake majice - letošnje s teka trojk, kot da bi se zmenili) startali Simi in Ajda. Mahnili smo jo v levo, kjer smo po približno 43 metrih naleteli na ... Erota! On ni bil v majici s teka trojk, pač pa se je, da bi bil prepoznaven (res se že dolgo nismo videli), obleke v TF majico z napisom "Ero" na hrbtu.

Tako je Jusuf imel sogovornika tudi v hrib - se pravi, ne samo nekoga, ki ga je sposoben poslušati, ko se teče v hrib, ampak ki je sposoben tudi sam klepetati. Po moje sta obdelala praktično vse teme, od medvedov in lovcev do analiz tekaške hitrosti pri teku navzgor in navzdol, pa do meni zelo nepoznane računalniške problematike.
Zadnji del je bil za nekatere od nas rahlo mučenje zaradi črevesnih težav.
pajo napisal/-a:

Lp, Jusuf

Na Krožniku nimamo nobene dileme že ohoho časa; 17:30h ko voli neka izvoli. Nič vprašanj glede tega. Sneg,poledica,mraz,vročina,dež,toča..... Trasa se ve - podaljšana in standardna.Amen!

Enim pač ni do take vojaške discipline ... Sploh ker se tudi službe ne končajo točno ob tej in tej uri.
P. S. Podaljšano traso na k-Rožniku pa poznajo samo izbranci. Mene pač ni med temi. Imam pa na Rožniku (ne na k-Rožniku) svoje podaljšane trase. :) Na k-Rožniku pa tečem standardno, ampak ne, če pada toča ali če so snežni zameti. Takrat ostanemo eni doma. :D
spela* napisal/-a:
pajo napisal/-a:

Lp, Jusuf

Enim pač ni do take vojaške discipline ... Sploh ker se tudi službe ne končajo točno ob tej in tej uri.
P. S. Podaljšano traso na k-Rožniku pa poznajo samo izbranci. Mene pač ni med temi. Imam pa na Rožniku (ne na k-Rožniku) svoje podaljšane trase. :) Na k-Rožniku pa tečem standardno, ampak ne, če pada toča ali če so snežni zameti. Takrat ostanemo eni doma. :D

Tukaj se pa pridružujem Špeli*. Mene je malo odvrnila od KRožnika ravno ta disciplina. Se je že zgodilo, da sem zamudila dve minuti, naspidirani KRožnikarci pa startali še pred 17.30, torej mi ni preostalo drugega, kot da tečem sama. Pripeljat se za to 18km daleč mi pa ni ravno...Je pa tudi res, da en red mora bit :mrgreen:
Hoj!
cgorazd napisal/-a:Sam mal , neki me zanima, a se tle teče po rožniku al golovcu :-) ??

Najprej odgovor na vprašanje. Golada se teče po Golovcu. Pika. :) (ok, ok, kdaj pa kdaj tudi gostuje) ;)
Malo zgodovine. Člani foruma iz Kranja in okolice so zelo kmalu določili sredo kot dan za tek okoli posestva Brdo. Kmalu jim je v Ljubljani sledila tudi Golada in z njo tek po Golovcu. Na praznovanju Goladinega RD so se udeleženci spominil, da bi kaj takega nardili tudi na Rožniku. In je ratal Krožnik (lahko bi rekli, da je Krožnik otrok Golade). Iz tega izhaja občasno zbadaje z ene in druge strani. :)
Več o zgodovini pa v živo ob prvi priliki. :)

Lp, Jusuf (ma vas rad)
Helou!
Tkole, ljubčki moji!
Ta četrtek se lahko veličastno priklatim od tam iza unih dolgih klancev, Dolenjske.
Torej se lahko namalam okoli 18.00. Bi bil nekdo tako zelo prijazen, da bi me počastil z enim krogom?! Že zaradi tega, ker bom 1.9. Lidijo napravil "sa častnom i poštenom ženom"!

Ne pozabite! Tudi ta teden je na vrsti četrtek in z njim Golada. Na običajnem mestu ob 1700.

Lp, Jusuf

Velja, prvi krog ob petih (plus nekaj minut rezerve, da pridrvimo iz službe, prosim!).

Morebitni drugi krog pa dobro uro kasneje ...
  • 1
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 337
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA