Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Tek, ki se ga NE sme zamuditi. Vsaj z moje strani ne. Teki kjre vse štima v nulo. Ni da ni. Tradija se ni izneverila. Vreme super enako navijači ob progi. Hvala je pomagalo. Vreme super, da boljše sploh ne bi moglo biti. Sem pa pred samim tekom sklenil, da tečem bre pasu,ure in prstana. Prstan ker mi zatečejo prsti, ura pa zato ker nanjo gledam pas pa me itak samo tišči. Rečeno storjeno. Tečem po občutku pa kolikor časa bo šlo pač bo. In je bilo kar v redu. Samo zadnje 3 kroge me je začelo pobirati. Vedno je bilo zadnje mesto rezervirano za mene. Letos opazna sprememba. Nekaj jih je bilo letos za menoj. Čas pa... :D Tako hiter za polža ne bom vsaj tako mislim nikoli več. Hvala Ero in ostali prostovoljci za vse, da smo se imeli lepo.
Uporabniški avatar
 ROSI64
TF10tka je za menoj :D zame in na moje trenutne razmere več kot super :D

:arrow: 10km, :arrow: čas: 0:43:21 4:20min/km, :arrow: absolutno 19.mesto, v kategoriji 7. mesto :D

Tako hitro še nisem tekel v življenju :!: :D

Hvala vsem za organizacijo, hvala vsem, ki ste pomagali na kakršenkoli način, da je ta prireditev spet dobro uspela. :clap: :clap:
Piknik je pa itak vedno v redu :D dobro vas je bilo spet srečat in malo poklepetat, :D
saj TF družbo sem pa že zelo pogrešal, saj žal letos hodim na manj tekem (recesija)

Čestitke vsem :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 Vreme
Eden mojih boljših tekov zadnje čase, saj ni čudno če pa je bilo vreme za tek odlično :clap: Sicer sva z Wego v začetku potegnila za šalo, potem pa ni bilo več šale in je šlo čisto zares in to tako, da se je na koncu izšlo za čas krepko pod uro :shock:

Škoda, da je dež malce pokvaril piknik, no pa bo drugo leto bolje :D

FOTKE
Uporabniški avatar
 5r002
Zame 3. TF 10ka zapored in 3. 10ka nasploh.

Tudi letos je bil to dober tempo tek po dopustih in odličen test pred jesenskim delom sezone. :D Sploh glede na neudeležbo na tekmah v poletnem času in ob pomanjkanju tempo tekov.

Začetek je bil morda za malenkost prehiter, kar se je malo poznalo v 2. delu. Čas na koncu pa presentljivo dober (spet za dobro minuto boljš kot lani). :shock:

Čestitke risu za vesoljski čas in zasluženo zmago!! :cast:
Sledil mu je odlični muc, nato pa smo bili v cilju ostali zemljani... :lol:

Čestitka in zahvala organizatorju za še eno super izvedbo TF 10ke!! :laola
Tudi fotografi ste se izkazali! 8)

P.S.: piknik sem tokrat preskočil (glava se pripravlja na soboto :P )
Uporabniški avatar
 kustus
Pozdrav!!

Čestitke vsem, najbolj pa 2 skupini, ki so imeli zares težke razmere. No tudi 4 skupina je imela dež. 1 in 3 sta imele veliko več sreče z vremenom.

Vsa čast vsem tekačem, kapo dol
Uporabniški avatar
 jkarmen
Še nekaj TF fotografij
Ogled v Facebooku-http://www.facebook.com/media/set/?set=a.356266261120480.83603.100002113282031&type=1

ali Picasi -https://picasaweb.google.com/101969895348905476136/5TF10ka?authuser=0&feat=directlink

Super hvala vsem tekačem, ki ste vztrajali kljub dežju in seveda vsem pomočnikom pri pripravi prizorišča, na prijavnici, na okrepčevalnici, pri pisanju diplom , pri pospravljaju in še čem.. !! :clap: :clap: :clap: :laola
Uporabniški avatar
 ero
5r002 napisal/-a:Zame 3. TF 10ka zapored in 3. 10ka nasploh.

Tudi letos je bil to dober tempo tek po dopustih in odličen test pred jesenskim delom sezone. :

P.S.: piknik sem tokrat preskočil (glava se pripravlja na soboto :P )

Pero, letel si - tako, kot vsa četrta skupina :)

Piknika pa ni treba preskočiti - glava je itak pripravljena, telo pa rabi energijo ;)

Hvala vsem tudi v mojem imenu - tekačicam in tekačem, prostovoljkam in prostovoljcem, navijačicam in navijačem. Taki dnevi so nagrada za nazaj in energija za naprej :)
Čestitke vsem za odtečen tek! Peter tud ti si ga "vornk žgau"!
Sem kar vesel, da mi je na taki prireditvi uspel ta osebni rekord na stezi. Verjetno mi je malo pomagalo vreme..
Čestitke organizatorju za eno boljše organiziranih tekaških prireditev, kar sem jih v teh dveh letih odtekel... Pa jih ni bilo malo :D :D (pa še precej kritičen sem ponavadi hihihihhihi).
Škoda za piknik ampak se mi je mudilo naprej na r.d. od nečakinje. Tako sem spoznal samo Petra, muca itak že poznam :D :D ,nekateri po slikah iz prireditev... , ostali pa drugič...
Ste pa vsi izjemni navijači!! Spodbuda iz tribune precej pomaga, vsaj meni :laola
Vencelj, a tebe pa ni bilo na TF 10-ki?

No, tudi mene ni bilo. Zanimivo je to, da se nisem prej prijavil prav zaradi predvidene vročine, sedaj pa tak dež.

Dober ste ga žgal. Mislim, da bo potrebno kmalu popravljati lestvico kratkašev: viewtopic.php?f=55&t=4864
TF je zakon!!! :laola
To je prva stvar, ki jo lohka rečem, ker boljše organizacije, družbe, navijanja, dobre volje, smeha in seveda tudi nagrad skoraj nikjer ni...piknik je pa itak samo pika na I! :clap:
Ja mogoče res kakšna skupina ni imela ravno sreče, kar se dežja tiče ampak meni je še vseen boljš dež kot pa takšna vročina, kot je bila pretekle dni.
O svojem teku nimam glih velik povedat...seveda zadovoljen :wink: ...od začetka do konca pač kukr sem trenutno sposoben zato raje še enkrat čestitke vsem sotekačem v naši skupini in seveda tudi drugim, ki so štartali prej za odlične čase, PB-je, stopničke in medalje! :clap:

Hvala vsem, ki ste nam naredili še en nepozaben TF tekaški dan in upam, da se kmal spet srečamo...see ya :wink:

p.s.
hvala za fotke!
Čisti užitek. Svoj čas sem napovedal na podlagi izkušenj z 10 nasmehov NeverGiveUpovcev na novomeškem stadionu, izkazalo se je, da sem bil danes razpoložen kot žedolgo ne- Pa kaj ne bi bil. Same znane face in razpoloženje v zraku. Z Vremenom sva najprej pohitela in računala da naju bo do polovice pobralo. Pa naju kar ni! Nazadnje pa je cela naš skupina prišla v cilj pod 1:00:00,kar je pa tudi nekaj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA