Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 jegart
Danes na 32 c je bilo 7,1 km hitre hoje in 7,05 km počasnega teka .Glede pogojev sem se pravilno odločil da sem prvo hojo in potem lahkotni tek . To bo zadostovalo za SV Duh v nedeljo
Včeraj sva bila na zadnji, finalni tekmi 4. Felt triatlon lige na Aquacityju v Varaždinu.
Oddelala sva sprint triatlon (750 m plavanja, 20,6 km kolesa in 5 km teka), šla na polno in oba postavila svoje rekorde:
- Triatlon Kid: 1:08:24
- Miroslav 1:10:24
8)
V skupni razvrstitvi celotne lige (kjer šteje pet najboljših tekem od osmih) sva v svojih kategorijah oba odnesla domov zlate kolajne za 1. mesto.
:clap:

Danes pa sva imela regeneracijskih 62 km cestnega kolesa s povprečjem 30 km/h.
:D
 daca10
Jaz pa danes(no,že ves avgust)s kolesom v službo,8 ur dvigovanja uteži oz.smuči, potem pa sem se zapeljala s kolesom do Drage,parkirala in jo mahnila na Roblek. :juhuhu: Dobrih 10 km, 1100 višincev +in- sem zmogla v 2,15h nato pa sem zajahala svoj bicikl in odbrzela domov(14km).Zmatrana ampak zadovoljna, da so noge zdržale. :laola
LP
Uporabniški avatar
 jegart
Danes pa sem štartal pred dežjem in naredil 3 km po suhem .Potem pa je začelo deževati in vse do konca treninga .To bo pa dober trening za Ptuj ker je napovedano slabo vreme in upam da se bo obneslo
Uporabniški avatar
 jegart
Končali tudi za mesec Avgust in pretekli 317,24 km .Od tega pa 41,7 km tekem in ostalo pa trening .Zraven pa še 27,893 km hoje in vaj za mišično moč11,6 ur.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 120

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA