Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Vreme je zdržalo. Organizacija je bila odlična, kot smo v Grapi že navajeni. Zmagal je Nejc Kuhar z izvrstnim časom krepko pod 50 min, kar je drugi čas vseh časov. Meni pa je tudi precej bolj steklo, kot zadnjič na Ratitovcu. Vseeno pa mi še precej manjka.

POROČILO: http://bojanambrozic.wordpress.com/2012 ... crno-prst/

Fotk bi bil zelo vesel. :)
Čestitke vsem udeležencem.

Moj je prišel domov, rekel, da je blo fejst, mi dal Garmina, da prenesem na komp, šel na arbajt in sedaj me muči naslednje: ( ni ravno za v poročilo o teku, ma drugod me pa ne bo nihče bral???)
Je imel še kdo Garmina... na roki, da mi pove, koliko je njemu pokazalo poti?
Pri mojemu je vse točno, le za razdaljo mu je izmerilo le 5,3 km.??? Kje, pr oštji se je izgubilo 1,2 km???
Je možno, da se je izgubil v gozdu signal? A če se izgubi signal, vseeno meri čas in vse ostalo, le poti ne? Smo še malo frišni s tem, tako, da... :oops: :?: prosim za pomoč.
Evo graf :
Slika
zz topka, verjetno je tvoj zz top precej bližnjic sekal, da mu je Garmin toliko nameril. :lol: Moja 310XT je namerila kar točno, malo čez 6km. Je pa povsem možno da se signal vmes zgubi in potegne ravno črto, ter posledično skrajša razdaljo. Čas je pa itak neodvisen od signala, tako da čas teče non-stop, tudi če vmes izgubi GPS signal.L
O, hvala, Nejc, za tvoj odgovor.
Bližnjice :?: :lol: Ne, ne, mi je povedal za celo pot, za kom je non stop tekal,(za Špelco :wink: ) tako da ...
Že tako je imel 5 min slabši čas od lani, tako, da se bojim, da ni šel po kaki daljšanci :?:
No, ja, bo treba kupit kako boljšo verzijo...
Tebi pa res še enkrat bravo za super rezultat.
Za nami je še en tek, ki spada med top 5. Organizacija kot vedno, na visoki ravni, udeležba kljub slabi vremenski napovedi dobra, manjkalo je le nekaj najboljših, ki se mudijo na svetovnem prvenstvu v Italiji. Kosilo obilno, sadja na pretek, uporabna nagrada, meni je šlo na roko celo vreme. Na tej tekmi mi je všeč, da je zelo malo ravnin, spustov pa praktično ni. Nejc je še enkrat dokazal, da je gorski car, zares škoda, da ni bilo Simona, mislim, da mu edini lahko konkurira. Sem pa pogrešal gospo s harmoniko in Jožkota, kralja Baške grape. Ne bi pa zgubljal besed o časomerilcih, najbrž so jih najeli z Otlice...
Nestrpno čakam jubilejni, 20. tek na Črno prst.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA