- 16 Sep 2012, 16:19
Pa je za nami. Tokrat "že" tretji Eko maraton, ki si ga mesto Maribor zasluži in potrebuje. Vsako leto vedno večje število tekačev in kolesarjev samo potrjuje dejstvo, da je bila prireditev dobro zastavljena in je že tretjo leto zapored odlično organizirana. Nekaj napakic bomo prirediteljem že odpustili, tisto z testeninko namreč, čeprav je moje mnenje deljeno, pa ne bomo sedaj o tem
Letos sem se odločil, da se poizkusim tudi na 10 km razdalji, predvsem za to ker se je tudi Marjetka odločila, da bo tekla letos svoj prvi Eko maraton
Pred štartom sva oz. sem imel kar konkretno dirkanje
Na poti proti štartu ugotovim, ko srečava Mirota, da nimam ne čipa ne ure, dve minutki pred štartom pa ugtovima,da Marjetka nima svoje nujno potrebne spodbude- MP3. Tako sem za ogrevanje opravil kar dvakratn intervale od štarta do avtomobila
Štart kot se spodobi v zadnjih vrstah in v svojem tempu naprej. Vseskozi navijala predvsem za tiste, ki so nas prehitevali na 21 km progi v cilj pa združena z roko v roki. Odličen občutek. Tako odličen kot verjetno Kejžarjev ko je spremljal slepega tekača Sandija, tudi Heleno Javornik je bilo videti v zadnjih vrstah, predvidevam, da je pomagala sotekaču do prve pretečen 21tke, pa še kdo bi se sigurno našel
Sicer pa veliko znanih obrazov, tako veliko, da je po prihodu v cilj bilo treba še ostat in navijati do praktično zadnjega tekmovalca.
Skratka bilo je super!!
Pa še LINK do nekaj fotografij, ki sem jih uspel narediti s telefonom.

Letos sem se odločil, da se poizkusim tudi na 10 km razdalji, predvsem za to ker se je tudi Marjetka odločila, da bo tekla letos svoj prvi Eko maraton

Štart kot se spodobi v zadnjih vrstah in v svojem tempu naprej. Vseskozi navijala predvsem za tiste, ki so nas prehitevali na 21 km progi v cilj pa združena z roko v roki. Odličen občutek. Tako odličen kot verjetno Kejžarjev ko je spremljal slepega tekača Sandija, tudi Heleno Javornik je bilo videti v zadnjih vrstah, predvidevam, da je pomagala sotekaču do prve pretečen 21tke, pa še kdo bi se sigurno našel

Sicer pa veliko znanih obrazov, tako veliko, da je po prihodu v cilj bilo treba še ostat in navijati do praktično zadnjega tekmovalca.
Skratka bilo je super!!

Pa še LINK do nekaj fotografij, ki sem jih uspel narediti s telefonom.