Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

se vidimo v Dolskem na teku in pujsku?

JA
47
85%
ne
8
15%
 Lučko
:shock: Fotrrrrrrrrrr kje je alaaaaarm :?: kam morm leeeeetet :?: kjeeeee je mobilizacija :?: :shock: Fnt sm zbegan :oops: :arrow: Kam je že reku Fotr, da morm letet :roll:

klaudi napisal/-a:A ne bi vseeno pomilostili tega prašička? :cry:

Klaudi, sej to smo mi forumci misl, da ga rešmo pred drugo ekipo, zato je pomembno, da ns je čim več, pa de je med nami čim več Tini-jev. :mrgreen:
Uporabniški avatar
 Tupolyew
Panika pa taka... Čist tko... A ste vi prasceljubci al tekači :?: Nč mn ni jasn... Ma zir je kul :!:
 Ninocka
Za vse dolgoprogasice: urejeno bo, da se lahko tudi zenske prijavimo in tecemo daljso razdaljo- bo dodatna kategorija, vendar brez nagrad.

Pujs, pa pravijo organizatorji, bo v nedeljo se živ, tako da nas vonj pečenega odojka ne bo preganjal pri grizenju kolen v klanec.

Sem se zadnjic pogledala profil proge, kjer vzpon zgleda res obupno strm. Bo zabavno!
Uporabniški avatar
 5rca
Tupolyew napisal/-a:Panika pa taka... Čist tko... A ste vi prasceljubci al tekači :?: Nč mn ni jasn... Ma zir je kul :!:

mi smo oboje :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
 veloce
Lp!
Ker sem nov (do sedaj sem le malce opazoval iz razdalje) vas najprej lepo pozdravljam. Prebral sem mnogo zanimivega in uporabnega o teku v Dolskem pa nisem zasledil nič o tem, če se dobi kaj za pit med samim tekom in če se kje okvirno. Za odgovor hvala vnaprej!
 Ninocka
Trenutna vremenska napoved za Dolsko je :roll:. Upajmo na izboljšanje.

Veloce, ce slucajno ne bo nihce vedel: na 040739799 dobis res prijaznega organizatorja teka v Dolskem. Ceprav glede na to, da v razpisu ni omenjenih kaksnih okrepcevalnic, jih verjetno tudi ne bo.
 dragons
veloce napisal/-a:Lp!
Ker sem nov (do sedaj sem le malce opazoval iz razdalje) vas najprej lepo pozdravljam. Prebral sem mnogo zanimivega in uporabnega o teku v Dolskem pa nisem zasledil nič o tem, če se dobi kaj za pit med samim tekom in če se kje okvirno. Za odgovor hvala vnaprej!

Veloce,mislim da na vsej progi ni nobene okrepčevalnice na cilju pa te čaka topel čaj.
Če je drugače naj me kdo popravi.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Iz zanesljivih virov (samega "Dolsko" štaba) sem izvedel, da tudi udeležec(ka) kategorije "S tekom do zdravja" (10,7 km) prispeva v "counter" ekipe. Edini pogoj je, da se tak (ne)tekmovalec nekako uspe privleči v cilj.

TO JE PA SEVEDA DOBRA NOVICA ZA VSE TISTE MUŠKARČINE, KI ŠE NISO DOPOLNILI ABRAHAMA :!: :!: :!: in bi jim bila 14,7 km prehuda distanca. :D Mednje se štejem tudi sam, a je moj nastop vseeno nadvse vprašljiv (vzrok lahko poiščeš na strani 5 te teme). Mimogrede, glede tega nimam preveč slabe vesti, saj sem si kot namestnika poiskal dobrega tekača iz svoje firme, ki bo nastopil pod našo zastavo. Kanim pa vseeno "prileteti" v Dolsko, če bo kakšna ANA-LIZA. :wink: Pa, da se bom poskusil malo dreti: DAJMO :TF)

PIES: Med današnjim večernim tekom pri -5°C sem imel nekaj časa v svojih mislih tudi (Klaudi pozor) drobnega ljubkega štirinožca, ki veselo skaklja po Ihanu in v tem trenutku še ne ve, da ga bo v kratkem doletelo nekaj krutega ... res.....zasmilil se mi je. Kaj pa če ga res osvojimo še živega ter ga spustimo na prostost...vsaj še za kakšno leto. :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vlajko fantastična ajdija.
Lučko aufpasen bite 8) 8) :wink: ,pustimo prašička do naslenjega leta se pravi do naslednjega teka v Dolskem da se fant opomore.
Potem pa alora bi ga vprašali za privolenje ali bi bil on za anke mao prsuta seveda.Ko bomo obedovali bomo z mislimi pri njegovi pokojni duši.
:roll: :roll: :lol: Seveda bomo preklemano pazili da se bosta krači lepo sušili na kraški burji.To bo seveda za počakati še kaki dve leti.
A glej ga zlomka čez tri leta bomo pa že tretjega praseta dobili na teku.
In tako se nam bo naložba v hranjenje potrojila.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :idea:
Alora đenerale Lučko al čmo, al nečmo počakati do 3letnega pridelka.
In ga bogato posolimo lepo odimimo.Ga vsak teden hodimo opazovati na primorsko kako se lepo počasi suši :o :shock: .In ob tem mislimo kako bo čez nekaj časa lepo pristal v naših ajne libe želodčkih, seveda poleg ne sme manjkati tudi čudovitega teranovega likerja, ki ga je Ines prinesla v Logarsko dolinco.Pa malce limonce, pa, pa, pa malce olivc poleg po možnosti črne te so zakon :lol: :lol: mislim olive.Ne tiste ta krščene :wink: .Pa en ali dva koščka čudovitega grozdja hmmmmmmmmmmmmmmhh.Pa prekrasno sredico lepo pečenega kruha , ki bi ga nam spekel Bor.Je preverjeno dober kruh iz njihove pekarne, ga pr nas doma redno od njih nabavlamo.
In tako dalje do kosti pa počasi le pridemo.Pol pa še kost damo v mineštro naredimo in to vse seveda maksimalno izkoristimo.
Ma kaj hoces samo da je spešel vzdušje a kako.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Dule
men je fajn ajdija, da bomo tekli v božičkovih kapah, bomo spet zelo prepoznavni :P . Verjetno so še kakšne rezervne kapce iz božičkovga teka, ko je blo rečeno da jih je 150 :roll:

Samo upam pa da ne bomo bolj rabili marelo za razpoznavni znak :evil: .. Glavno da ne bodo prekle letele z neba..

ČAU ČAU

p.s. Boing 737 8)
Uporabniški avatar
 5rca
veloce napisal/-a: Prebral sem mnogo zanimivega in uporabnega o teku v Dolskem pa nisem zasledil nič o tem, če se dobi kaj za pit med samim tekom in če se kje okvirno.

lani in predlani ni bilo nobene postaje s pijačo ... eno urco se pa že da zdržat brez :wink:
Uporabniški avatar
 primus
Torej smo zmenjeni. TF teče z božičkovimi kapami !
Kakšno viška bom imel še jaz s seboj (samo da me otroci ne pogruntajo :D :D :D ).

primus
 Lučko
marathon napisal/-a:Alora đenerale Lučko al čmo, al nečmo počakati do 3letnega pridelka.

A b al ne b :roll: Klaudi na eni stran :oops: , Tini na drugi stran :oops: Hmmmmm :roll:
Dijo mijo :arrow: ma pustmo pujska, nej "dec" rata, ne bomo "otroke" jedl. Ma nismo mi "ratni zločinci". :lol:
PS
Tiniju se bom pa s pirom odkupu, sej to bo nekak 1:1, (na en stran pujsek na drug stran pa kozu) a ne :idea: :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Lučko napisal/-a:Tiniju se bom pa s pirom odkupu, sej to bo nekak 1:1, (na en stran pujsek na drug stran pa kozu) a ne :idea: :wink:

Samo da me par dni ni na forumu je ze cel dzumbus. Bo treba res mal reda nardit! :wink:
Organizatorju znate s tem dejanjem porusiti koncept prireditve. Bo drugo leto razpisal za nagrado tono zelenjave, pa da vidimo kaksna bo udelezba :) .
IMHO je na forumu ratio pork/lamb/other meet fans/all members se vedno zelo ugoden, tako, da zna v tem primeru priti tudi do resnih trenj znotraj foruma. :)

Osebno se ne sekiram kaj dosti - grem drug teden v SRJ, kjer je te robe na tone! :) :) :) Mljask!

lptini
Uporabniški avatar
 ales
Ej tini, to je beseda.

Čeprav pravzaprav, ostali naj le pridejo na tek za čimbolj številno zasedbo TF skupine, kdor ima pa kakršnekoli čustvene prepreke ob uživanju slastnega pečenega svinjskega mesa, naj to le prepusti nam, utrjenim mesoljubcem.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA