Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Prvič na tem polmaratonu in kot je Gospod 5.00 rekel, nisva bila zadnjič :clap: . Lepa trasa, organizacija super, tako so nam podajali vodo na postojankah, da sva z Levinjo morali kar lepo teči, se nič ustavljati :D . Toplo vreme, oblačno, le zadnji kilometri so bili sončni. Po navodilih trenerja lepo tempo prvega kroga na LM in v cilju se nama je še teklo :D ...pa smejalo tudi. Slovenci so bili pogosto klicani na stopničke, čestitke vsem :laola .
12. 144 Peter ŽNIDARIĆ 1983 MS 2. Tekaški Forum Slovenska Bistrica 1:16:28 03:37

Pero, pa ti si živ norc. :clap: :clap: :clap:
149. 61 Bernarda IVANČIĆ 1960 Ž50 1. AK Ormož Ormož 1:40:42 04:46

Bernarda, ali se ti misliš že kaj umiriti. Daj pusti kakšno medaljo še ostalim tekmovalkam. :D :D No, vseeno te bom pohvalil :) :clap: :clap:
tae napisal/-a:149. 61 Bernarda IVANČIĆ 1960 Ž50 1. AK Ormož Ormož 1:40:42 04:46

Bernarda, ali se ti misliš že kaj umiriti. Daj pusti kakšno medaljo še ostalim tekmovalkam. :D :D No, vseeno te bom pohvalil :) :clap: :clap:

Je posebej za pohvalit :clap:
Včerajšnjo nedeljo, bi bilo greh preživeti doma.Moje počutje ni bilo ravno na visokem nivoju, danes je še slabše,vse sem pripisovala dnevom brez počitka, vendar očitno me bo položila viroza v posteljo.
Na Varaždinskem pol maratonu, sem tekla včeraj že drugič.Proga "hinavsko ravninska", hitra, po ulicah Varaždina in okolice, katera, ni bila ravno časovno na mojem nivoju, vendar, ko je tvoje telo težko, noge nikamor ne gredo, mi je bila prioriteta samo, da pridem do cilja na svojih nogah. :wink:

Kruno ena velika pohvala za organizacijo , vse na nivoju, kot vedno :laola

Čestitke vsem tekačem in tekačicam, kateri ste tekli na progi :laola posebaj pa še našim :Fslo ,ki so se veselo sprehajali po stopničkah :clap: :clap: :clap:

Hvala :driver: šoferju, družbici ,za prevoz :cast1: Lenčitrans, ob priliki, se vam ponovno pridružim, če nisem bila včeraj preveč :ignore:

Tae, Lenči......in ostali :D hvala za pohvale :!:

P.S.Tae.....ne , smem se umiriti, ko jih bom dopolnila devedeset nekaj dobim, so mi včeraj obljubili :laola :laola
ero napisal/-a:...Kruno, le pri rezultatih - vsi smo v klubu Tekaški forum Slovenska Bistrica :)

Položnice za plačilo članarine dobite v tem tednu na vaš domači naslov... :D
ero napisal/-a:Še en super lep vikend. Kruno, hvala tebi in vsej ekipi za zelo lep tek. Res prijetno je bilo teči v Varaždinu na novi progi - zame po par letih pavze.

Kruno, le pri rezultatih - vsi smo v klubu Tekaški forum Slovenska Bistrica :)

Čestitke vsem za dosežene cilje in odlične rezultate!!!

Hvala svima koji su došli!
Klub budemo ispravili.

Evo velika galerija slika: http://www.3sporta.com/i.php?d=2&id=712#p
tae, hvala!

No, pa smo bli 2. zapored v Varaždinu! 8) 8)

Tokrat smo imeli precej boljše vremenske pogoje za tek kot lani!

Moj tek sicer ni bil nič posebnega, kar sem glede na zanemarjanje tempo tekov v zadnjem času tudi pričakoval! Do obrata je šlo kar solidno, nato pa sem vedno večkrat pogledoval na uro (kar pri meni ne pomeni nič dobrega)... Tempo je po polovici pričakovano padel, v 3/3 proge pa se je bilo treba že pošteno matrat.

Morda bi bilo bolje da bi izbral drugačno taktiko, saj sem praktično celotno progo pretekel sam. Tik pred obratom me je prehitel 10. uvrščeni, ki je tekel s precej bolj konstantnim tempom. Dober km pred ciljem je mimo mene švignil še en, tako da sem ubranil vse lanskoletne uvrstitve oz končal na identičnih mestih kot lani! :lol:

S časom sem glede na trenutno pripravljenost prezadovoljen! :D Zanimivo pa da po tem teku (za razliki od TF10ke in Logarske) nimam nobenih posledic (beri musklfibra)... :P

Še pohvala organizatorju za odlično izpeljano prireditev!! :laola

Fotke: https://plus.google.com/photos/11448887 ... 1MDKscXHFw

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA