- 15 Okt 2012, 19:26
[quote="TONEK"]Ja, Valentina, dobro si podučila Mirka in Mileta, da sta v zmoti. Sem s 4. mestom zelo zadovoljen. Drugo leto se mi v kategoriji pridruži nekaj zelo hitrih ¨mladcev¨ - tako da bom šel po pašti lahko vedno takoj domov.
Že dolgo pogrešam tvojo prisotnost, upam, da se pojaviš vsaj na zaključku v Gaberjah.
Mirko je imel v mislih tek na Nanos, jaz pa sem glede končne skupne razvrstitve upošteval točke, ki so objavljene na strani primorskigorski teki. Ne vem ali se objavljene točke tudi upoštevajo pri končni razvrstitvi (ponavadi je tako), toda pred tekmo na Nanos je bilo objavljeno stanje tako: (8 naj rezultatov) 1. Prezelj 995, 2. Tavčar 952, 3. Žigon 908, 4. Knavs 883. Po mojem razumevanju točkovanja, si je Tonek prislužil na Nanosu dodatnih 91 točk, skupaj torej 974 točk za 9 tekem, Tavčar in Žigon pa 0, ker ju ni bilo na tekmi. Tudi če se upošteva 10 rezultatov, je to dodatnih 86 točk in nobeden od obeh nebi imel višjega končnega seštevka. Na ta način sem izračunal, da si je v skupnem seštevku priboril drugo mesto, upam da nisem računal narobe.