prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Pa smo ga odelali...od tistega čofa, čofa res ni bilo nič, saj nas je prav lepo počakal sonček... :D

Z Sukarjem sva še pred "uradnim" K-Rožnikom oddelala enega za ogrevanje...potem pa je šlo "zares". Zbralo se nas je kar lepo število, točno ob 17.30 pa akcija.

Ja, Alenovski me v drugem krogu ni prav nič šparal in tako je letelo, kolikor so noge dale...no, na vrh Rožnika pa vseeno ni šlo tako hitro, tako ga je Alenovski popihal naprej... :D

@Scooby - lučk še ne potrebujemo, ampak to si itak že videl včeraj... :lol: :D

Lepo je bilo in se še vrnemo!!! :D A, bejž no! :D

P.S. V zadnjem obdobju se je tale zadeva z dvojnimi K-Rožniki kar dobro obnesla tako, da morda pa v prihodnje dodamo še eno kategorijo našemu K-Rožniku.
Tako bi imeli:
:arrow: klasični K-Rožnik,
:arrow: podaljšani K-Rožnik in
:arrow: dvojni K-Rožnik. :D :D

Pri dvojnem K-Rožniku pa so seveda mogoče vse kombinacije (klasični + podaljšani, podaljšani + klasični, podaljšani + podaljšani) Prvi dve merita cca. 23,5km, zadnji cca. 27km.

Dvojni K-Rožnik in štart le-tega pa bi bil stvar dogovora vsak teden posebej, tako ne bi bilo fiksne ure.

Seveda pa fiksna ura za K-Rožnik ob 17.30 ostaja. Ta je itak zabetonirana. :D :D
Evo pa smo ga, očitno res zadnjega v poletnih oblačilih...no, edino jest sem se najdu z rokavicami...test pred nedeljo je uspel :lol:

Luštn je blo, v nedeljo pa srečno vsem in upam, da se kej srečamo...če ne prej pa v cilju!...see ya :wink:
Uf...koliko folka je teklo po PST-ju in Rožniku...kot bi bil LM pred vrati....aja, saj je :lol: :lol: Drug teden bo pa verjetno tekaški mrk...in vzela jih bo megla. :lol: :lol:

V glavnem K-Rožnik smo oddelali, nekateri res v kratkih rokavih...jaz pa nisem bi toliko pogumen :oops: . Celo pot smo nakladali, da se je kar kadilo... :lol:

Super je bilo... :D :D
Zadnji k-Rožnik pred maratonom. Bližina Ljubljanskega maratona je bila razvidna že iz tega, kako smo bili oblečeni (prevladovale so lanske zeleno-črne majice :D ).
MiciM me je na startu določila, da bom tekla z njo. Kaj mi je preostalo drugega? :shock:

Analiza pride na vrsto drugič, tokrat sem šibala domov.

Sicer pa sem malo v dilemi, ali tole pišem v pravo temo. Opaženi so bili namreč "nekateri" Goladarji. :shock: Ja, na Rožniku! :shock: :shock: :shock:
spela* napisal/-a:Sicer pa sem malo v dilemi, ali tole pišem v pravo temo. Opaženi so bili namreč "nekateri" Goladarji. :shock: Ja, na Rožniku! :shock: :shock: :shock:

Jaz sem tudi špionirala, zdaj ne vem, a sem še pod vtisom nizozemskih nacionalnih barv ali kaj, ma spet se je nekaj oranžnega motovililo okoli živalca.
  • 1
  • 341
  • 342
  • 343
  • 344
  • 345
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA