Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Vceraj bil na pozdravi jeseni. Hkrati moja druga udelezba na tovrstni prireditvi. Moj namen je bil naslednji: druziti se s super ljudmi, preteci 12 km brez tezav in predvsem uzivati. Namen je bil vec kot dosezen, saj sem prisel po dobrih dveh mesecih teka tako dalec, da lahko ze kaj vidim okoli sebe. In tokrat je bilo res kaj videti. Tekli med konjicki v res krasni druzbi. V casu teka nisem imel prakticno nobenega omembe vrednega problema. Po teku sem si, kot vsi, privoscil super joto. Med tekom nam je celo soncek namenil nekaj zarkov. Organizacija vec kot odlicna. Drugo leto zagotovo spet. Naslednji cilj: preteci 21 km. Kdaj? Bo povedalo telo.

Lp

Poldy76
Ja dobra dirka je bila... 8), prvih 5 km sem "špilal" zajca :shock: :) zmagovalcu, ki mi je v Lipici pobegnil naprej...:evil: Na obratu srečal glavnino tekačev in bil pozitivno presenečen nad navijanjem :shock: :clap:, za 2. mesto sem se moral kar potruditi, saj zasledovalec v zadnjih 2 kilometrih ni bil daleč... :roll:, na 10. km sem imel čas 37 minut in zadnja dva km sem kljub povečani utrujenosti poskušal držati čimboljši tempo...na zadnjem vzponu oz. mostu sem pogledal nazaj in videl, da sem povečal prednost pred zasledovalcem, vendar sem vseeno šprintal v cilj... :D
Garmin mi je izmeril 11.91 km ter povpr. tempo 3.42 min/km tako, da sem s svojim tekom zelo zadovoljen... :D
Jota po teku je prov pasala, (zelo) hitra podelitev na katero sem skoraj zamudil... :oops: ter dobra družba... :clap:Sicer je bila prireditev zelo dobro organizirana, pa tudi hladno vreme brez dežja je bilo kot naročeno... :D
Se vidimo v Palmanovi... 8)
Lp :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA