Ideje o kakem rezultatu a la Lang Lebring je odnesel že takratni dež, če sem iskrena. Niti pod razno mi ni prišlo na kraj pameti, da bi sanjala o 60ki, v Sladkem Vrhu to enostavno ne gre. Sploh pa ne v takšni družbi, čeprav priznam, da mi letos dobrote niso kaj zelo dišale (z izjemo tradicionalne gibanice Tomaža77 in pa Đepslovega tiramisuja.
Ah, ja, glede na to, da mi je po treh krogih, katere sem pretekla s svojo ex sosedo Katko05, skoraj dobesedno zalilo pljuča (Katka nič kriva, pač pa moja kronična bolezen, ki se zelo rada priplazi na dan v takšnem vremenu), sem tudi misel na maratonsko razdaljo poslala na dopust do naslednjega leta. Nič zato, lagano sportski sva jo maširali s Cormi, naklepetala sem se za par let naprej in nazaj, vmes odtekla kak krog ali dva, v upanju, da se pljuča tajajo, odrešilna bilka je bil vroč čaj, potem se mi pa po pravici povedano ni dalo več tečt. Ko pa je bil na trasi striček Wega

, kateri je na moj račun naredil kar precej intervalov, no zanje se lahko zahvali tudi Rosiju64, ker če že njega ni bilo, je bila prisotna njegova troblja. Se oprpščam, če je komu vrglo ven ušesa

. No, ker je moj dragi izustil eno malce neumno pripombo, sem se odločila, da se norca iz mene ne da delat, pa sem si privoščila še dobro uro teka, tako da imam vsaj za prvo in zadnjo uro enako povprečje. Tako da sem pripuzala tudi do dobrega maratona.
Ja, nič, pridem še, kronik gor ali dol, tudi peš se daleč pride. Predvsem se ima pa recej več časa za klepetanje. Resno se pa teče v dežju v Lang Lebringu. Sladkih 6 je namenjenih pa čvekitičveku.
Me pa veseli, spet ima nekaj nickov tudi obraze, največ skomin mi je predstavljala Đepslova okrepčevalnica s kakiji, priznam, da sem se izredno težko držala nazaj

. Resnična hvala Polji za vsak nasmešek, druge asistence sama nisem rabila, pa opravičilo obema s Scoobyjem, ker sta nama ušla iz misli, vožnja je bila tudi en sam velik hec, sploh potem ko je zgledalo, da bomo imeli še šnelkurz v menjavi gume...
Družina vreme itak zmaga, pa zmagajo tudi vse ostale Marjetke v kuhinji, mineštra in makaroni so vsako leto boljši

. Ata TF pa tudi bedi za vsem, še malo pa ga junior podil okoli.
No, ja, imeli smo se pocukrano luštno.