Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 janezs
Helena, ni samo prehodila K24. Sploh prvic je bila na vseh pet vrhovih, zato smo ji malo razkazali okolico. na zalost pa Boca in Donacke nismo videli zaradi megle na tistem koncu.
Cestitam ti se enkrat za pogum in lahek-hiter korak. Lp
 ursad
Fantje in dekle, kapo dol :laola , še posebej pa Heleni, saj je še enkrat pokazala s kašnega testa je :laola
No, saj v bistvu me ni presenetila, saj je bila na koncu Ultra "šihta" tako spočita, kot da ne bi opravila 8 vzponov z nasmehom :D
Bravo še enkrat in uspešno regeneracijo želim!
Urša
 MARJANZUP
Oj
kdaj pa misliš iti,
mogoče bi šel s tabo,da ti delam družbo in pogledam traso
me srbijo pete, da bi drugo leto enkat šel pol en mal bl hitr krog :)
marjan :laola
 janezu
Marjan,k24 res lepa,ni pa tako huda kot tržiških10.zato si krog dobro oglej,nato pa gasa(da si boš lastil še koroški rekord :D ) ju
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljen Janez!

Tudi jaz se "spogledujem" za K-24... mogoče že v četrtek zvečer...

ali pa se vam pridružim v petek zvečer...

Odvisno od obveznosti.

Upam, da se vidiva v petek!

lp. zvone
Uporabniški avatar
 oven
http://www.youtube.com/watch?v=iOKY0v33 ... ture=share

Če še kdo ni videl, dokaj nov dokumentareco K24, kako se je začelo itd....
Predvsem zanimiv se mi zdi "uraden" podatek o dolžini....Med tem ko berem različne izkušnje uporabnikov, sem zasledil da je k24 dolga 90+km in podobno, ogromna razhajanja v glavnem....
Čestitke vsem ki ste pot opravli, mene še čaka to :--
 matej-jethro
Sem pogledal za leto in pol nazaj in mi je res namerilo 5.070vm! Razdalje nisem meril, bi pa verjel, da je okrog 90km. Ker je čudovita pentlja in mi koroški gozdovi "sedejo", se zelo potrudim drugo leto še enkrat priti v Črno :D
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljeni "ultraši" in ostali člani TF!

V preteklosti sem večkrat opravil s turo K-24. Moj Polar je praviloma kazal med 5300 in 5500 mvr. Kilometrov pa čez 90 . Jutri vse preverim.

Lep pozdrav! zvone

P.S. Če je kdo jutri prost, se mi lahko pridruži. Začnem zgodaj zjutraj ( še v temi).
Uporabniški avatar
 janezs
Tudi jaz sem pospravil stvari in se odpravljam, na K- 24. z Stefanom zacneva ob 20h v Crni. Ceprav bo to zame 24 krog, mislim, da ne bo zadji. Lp.
Uporabniški avatar
 skitnica
Včeraj zvečer sva se s prijateljem Janezu podala na pot K24. Štartala sva tako kot je bilo najavljeno ob 20 uri ispred hotela Krnes v smeri Uršla gora. Pot sva opravila brez problemov in sva jo zaključila ob 18 uri in 48 minut. Tako da sva za pot porabila 22 ur in 48 minut. Za enkrat toliko podrobnejše poročilo in slike kasneje, danes sem preutrujen.
Uporabniški avatar
 zvone
skitnica napisal/-a:Včeraj zvečer sva se s prijateljem Janezu podala na pot K24. Štartala sva tako kot je bilo najavljeno ob 20 uri ispred hotela Krnes v smeri Uršla gora. Pot sva opravila brez problemov in sva jo zaključila ob 18 uri in 48 minut. Tako da sva za pot porabila 22 ur in 48 minut. Za enkrat toliko podrobnejše poročilo in slike kasneje, danes sem preutrujen.

Pozdravljena Janez in Štefan!

Moje čestitke in kapo dol za 24 in 7 uspešeno izvedbo K-24.

:laola :laola

Še velko podobnih užitkov tudi v bodoče.

Lep pozdrav! zvone
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 32

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA