Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Najlepše se zahvaljujem gospe, ki mi je danes nesebično pomagala, ko so se mi zapletle dereze v vezalko. Čeprav ste zaradi tega izgubila nekaj mest, ste se ustavila in mi pomagala.
Želim vam srečen Božič in še mnogo srečanj na pohorski strmini.

Maj
panonija napisal/-a:Najlepše se zahvaljujem gospe, ki mi je danes nesebično pomagala, ko so se mi zapletle dereze v vezalko. Čeprav ste zaradi tega izgubila nekaj mest, ste se ustavila in mi pomagala.
Želim vam srečen Božič in še mnogo srečanj na pohorski strmini.

Maj

Verjamem, da bi ti tudi kdo drug pomagal, uvrstitev pa za mene ni pomembna. Se vidiva naslednjo nedeljo.

Tatjana
V ciljnem prostoru se je našla ena kartica za identifikacijo v cilju, vendar na njej ni zapisana številka. Nisem je našel jaz, pač pa mi jo je najditelj dal, da jo vrnem organizatorju. V nedeljo pred startom jo bom oddal na prijavnem mestu.
Kljub ne povsem idealnim pogojem, smo bili prejšnjo
nedeljo priče odličnim rezultatom.
Kaj bo čez nekaj ur? Verjetno manj blata.
In kdo bi vedel, kanček več ledu? :D
Danes sem (verjetno na vrhu) izgubila identifikacijsko kartico. V cilju sem jo se imela. Ne vem, kako se mi je to zgodilo. :? Navadno nisem tako raztresena. Upam, da se kartica najde, drugace ne vem, kaj naj storim. :evil: Hvala za kakrsen koli odgovor.

Drugace pa super tekma, odlicno vzdusje in na vrhu se sonce. Je se kaj boljsega? :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 16

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA