področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Asparagus
Ni ravno zaobljuba, ampak želja. Da bi v letu 2013 tekla več kot v 2012 in spet našla tisto veselje do teka izpred nekaj let :? .
Uporabniški avatar
 Cormi
pajo napisal/-a:
Cormi napisal/-a:Sem se zaobljubila, da ne bom nič obljubila :--

Nisem bil mogoče pred tabo? :D

Ne vem Pajo, ni nič črno na belem :lol:
Uporabniški avatar
 raf
Obljubim, da bom bolj redno obiskoval T-krožnike :mrgreen: , ker letos se vračam k svojim tekaškim koreninam in se splača obnoviti to druženje, ki mi je leta 2008 pomagalo vzljubiti tek. Ko pogledam fotko iz tistega časa ugotovim, da je večina takratnih udeležencev že postala legenda. :laola
Uporabniški avatar
 Asparagus
raf napisal/-a:Obljubim, da bom bolj redno obiskoval T-krožnike :mrgreen: , ker letos se vračam k svojim tekaškim koreninam in se splača obnoviti to druženje, ki mi je leta 2008 pomagalo vzljubiti tek. Ko pogledam fotko iz tistega časa ugotovim, da je večina takratnih udeležencev že postala legenda. :laola

Ja Raf, bi se kar strinjala s tabo, da ste eni zelo napredovali in mogoče je tudi v druženju in spodbudi razlog za to.

Še ena želja za 2013: vzpon na Triglav, čas bi že bil :D .
Uporabniški avatar
 Bor
matr ste konkretni.....vsi si sam želite , noben pa nič ne reče :)
evo izziv...želim si najmanj 100 x na Orle ....ni važno iz katere smeri :-)...druga pa je hujša.....da opustim avto... :)
pa še še še.....
seveda želim vsem vesele velikonočne praznike :lol:
Uporabniški avatar
 olem
Moja zaoljuba oz. želja je,da bi pretekel več km kot leta 2012 ter da bi pridobil na teži :). To moram nujno naredit.

Največja zaobljuba pa je, da se bom bolj posvetil družini.!
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Bor napisal/-a:matr ste konkretni.....vsi si sam želite , noben pa nič ne reče :)
evo izziv...želim si najmanj 100 x na Orle ....ni važno iz katere smeri :-)...druga pa je hujša.....da opustim avto... :)
pa še še še.....
seveda želim vsem vesele velikonočne praznike :lol:

Bor moja želja pa je, da te vidimo na kakšnem triatlonu ali Goladi. Ali da te vsaj vidimo.
Kjerkoli.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA