prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Prvi K-Rožnik je za mano :D Hvala Raf, odlično je bilo v tvoji družbi in tempu. Če se mi ne bi mudilo domov, bi zavila še v drugi krog :wink: Zasnežena idila te čito prevzame, prostor se spremeni v druge dimenzije, noge kar poskakujejo, nič ni težko. Vprašanje, če bi danes znala ponoviti isto traso :lol:
Pa sta prišla na obisk še Igi in Andrej :laola Žal sem mogla hitro spakirati domov, pa kaj..torkov ne bo zmanjkalo :wink: Dober je ta K-Rožnik.
Temu se pa reče zimska idila v pravem pomenu... :wink:
Še prejšni torek skoraj v poletnem vzdušju, včeraj pa prava zima...potka že shojena ampak vseeno je kdaj pa kdaj prišlo do "zdrsa" :lol: ...pa tud čvekanja ni manjkal :wink: ...na koncu še sladka AnaLiza...sicer brez tradicionalne "mizice" (ne vem kako to, da ni blo splužen :-- ) ampak je tud avtomobilska hauba čist uporabna. :lol:

See ya... :wink:
Se še kdo spomni začetka :?: 8) :wink:

bobr napisal/-a:Vabimo vas na K-Rožnik ki bo vsak torek ob 18:00.

Dragi forumovci. Na praznovanju 2 obletnice Golade je padla ideja o šišenski varianti "golade" ki bo potekala po rožniku z okolico. K-Rožnik je mišljen kot dopolnilna dejavnost čez teden (da ne bo Golada preveč ogrožena se je bomo še naprej vestno udeležili 8)) in vsebuje značilnosti rekreativnega teka. Ne tekmujemo in se prilagajamo počasnejšim.

Predlog proge je sledeč:
mostec > po večni do zoo in naprej do čada > vzpon na rožnik > spust po hribu do razcepa za tivoli > spust na rob tivolija in po poti za halo > po cesti na bellevue in nazaj v hrib > do skakalnice in po desni mimo mosteca. Klikni sliko za večji format.
Slika
Detajli tukaj. Zbirno mesto je parkirišče živalskega vrta ZOO.

V primeru slabšega vremena tek :nono: odpade! Dokaz je predpremierni tek v polnem nalivu :!:
V slučaju moje odsotnosti pridno odtečite kak krog.
Komentarji in ostale ideje na temo dobrodošle.

Se vidimo, vaš K-Rožnik boter Don BoBr.

Slika
Tečemo z glavo in na lastno odgovornost.
Vencelj, čistih začetkov se žal ne spomnim, saj sem se s K-Rožnikom spoznal nekoliko bolj ksno...no od takrat pa je zgodba znana... :D :D ...in lepa je... :D :D

...in jutri se seveda nadaljuje...ob standardnem času in ob standardnem kraju...za vreme pa ravno ne vem če bo standardno... :lol: :lol: ...ampak, a je bilo vreme kdaj problem? noup... :lol: :D
raf napisal/-a:zaradi višje sile (roditeljski za mulca :argue: ) moram izpustiit jutrišnji krogec, ampak da ne bom izpadel pusi, bom pa že dopoldan naredil moj grosupeljski krogec. :laola

Raf, pa tako fanj je bilo teči v tvojem zaveterju ;)
Tilcara napisal/-a:
raf napisal/-a:zaradi višje sile (roditeljski za mulca :argue: ) moram izpustiit jutrišnji krogec, ampak da ne bom izpadel pusi, bom pa že dopoldan naredil moj grosupeljski krogec. :laola

Raf, pa tako fanj je bilo teči v tvojem zaveterju ;)

Objuba izpolnjena in bilo je spet sneženo...res imam srečo z vremenom in to sneženje zjutraj je bilo tako mokro, da sem bil po 8 km čisto premočen. Edino noge so bile suhe, ker je goratex dobra izbira za v to plundro...da ne omenjam voznikov :evil: , ki so me prav z veseljem zalivali, ampak sem vsakeg drugega zajebal :lol: in sem dovolj visoko odskočil, da je moča kiksnila cilj. :FO:
Uzivajte na krožniku , ker jaz bom bil takrat na suhem. :mrgreen:
Prav luštno je bilo danes, kot ponavadi MOKRO in to nam je že domače :wink: Ponekod sem naredila tri korake naprej in dva nazaj, zato si štejem kak kilometrček več :lol:

Hvala za družbo pri teku in kratkem čveku na cilju. Se vidimo v torek, ni druge :D
Ojla...cel žur je bil včeraj na K-rožnikovanju! :D ...svetlo, temno, sneg, plundra, mokro, suho,...preizkušnja v vseh vremenskih razmerah! :lol:

Družba odlična, čvekanja in smeha ni manjkal...odlične mandarince na AnaLizi...PeterM :clap:

...se vidimo kmalu...naslednji torek 100%...see ya :wink:
Žur, žur...je šlo levo pa desno...uf, kot da bi kakšnega ta kratkega prej spil... :lol: :lol: ...kar dobro je noge premetavalo... Muc pa ga je spet malo "raztegnil" tako, da me je kar lepo vlekel naprej...hvala Muc... :D

Analiza seveda zelo uspešna... :clap: :clap: ...vitaminčki "a la" PeterM :clap: :clap: .
  • 1
  • 355
  • 356
  • 357
  • 358
  • 359
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA