Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

ROSI64 napisal/-a:Zanima me, ali bo kdo vztrajal vseh 48h :roll: :roll:

V članku http://www.svet-je-lep.com/zdrav-duh-v- ... ornik-res/ piše da Primož. 8) :laola

"Primož Gašpric, ultramaratonec in eden izmed motorjev NGU, bo ne glede na vremenske pogoje neprestano na progi, Ruthino ime pa bo poskušal počastiti s ciljem, da preteče 300 kilometrov. »Upam, da bom pretekel še več. To je najmanj, kar lahko naredimo in pretečemo v čast za tako veliko osebo, kot je bila Ruth,« je povedal Gašpric."
No, tudi jaz sem pretekla 5 krogov, kar je zame letos rekordna dolžina v enem kosu :) . Družba je bila super, sonce je žal posijalo malo pozno, a temperatura za tek je bila prijetna, organizacija samo za pohvalit, ata Markovič nam je pridno delil čaj in nasploh super.

Vsem, ki se bodo spopadli z nočjo želim, da bi jim ure hitro minevale in ne bi preveč zmrzovali

:wink:

:laola :laola :laola
Prelep dan za tek. Ko veš, da si lahko nekomu pomagal in ob tem še užival v stvari, ki jo pač rad počneš. Organizacija res super, energija pozitivna, prijaznost in postrežba na višku. Never give up, kapo dol res. Sonček cel dan, tekačev/ic cel kup, obiskovalcev Bleda prav tako => smo vozili tudi slalom :lol: Odtekel 5 krogov, od tega prvega z otrokoma, ki sta zelo ponosna na diplomo (slike s hčerko od št. 60 do 62, sine je ušel naprej) :D V glavnem, fest fajn je blo :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA