Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tekel v soboto. Bilo izjemno. Prvi krog sem začel teči za enim gospodom, ki je pred sabo (v teku) potiskal otroški voziček. In sva šla. Za mene je bil tempo ravno prav, zanj verjetno nekoliko moteče. Ker pa sva med tekom srečevala mimoidoče pohodnike, sem se mu poskušal (za sledenje) oddolžiti vsaj s tem, da sem nekoliko bolj glasno opozoril na naju, da potrebujeva nekoliko več prostora. In tako sva tekla. Malo sva se izmenjevala (kdo teče prvi, kdo drugi) in prispela srečno v prvi krog. On je odnehal po prvem krogu, jaz pa po kozarcu čaja nadaljeval v drugi krog. Tudi drugi krog je šel lepo skozi. Sonce je toplo sijalo. Tekači, ki so me prehitevali, so mi s tem dajali vzpodbudo in tako pretekel drugi krog. Brez težav in s tem hkrati dosegel do sedaj mojo najdaljšo razdaljo. Zopet lonček čaja in gremo v tretji krog. Ne vem od kod sem pobral energijo, moč, željo ampak tudi tretji krog je šel dokaj lepo skozi. Ko sem prišel v cilj po tretjem krogu so bili občutki izjemni. Šele takrat sem se zavedal, da sem pretekl 18 km. Čas 2 uri in 12 minut. Za mene osebno, ki tekmujem zgolj sam s sabo in ki se učim od vas, naravnost izjemno. Aja ena malenkost. Začel teči septembra lani. Decembra zaradi praznikov, službenih obveznosti, predvsem pa bolezni zaključil s tekom in nadaljeval v mesecu februarju. In danes se počutim izjemno. No malo me boli glava ampak to je že druga zgodba... Jutri nadaljujem z večernim tekom. Upam, da pada kakih 8 do 10 km (hribovskih). Kolikor sem prebral lepo počasi, na easy, brez pretiravanja, da ne bo kakih nepotrebnih bolečin. Hvala vsem na forumu za vaše zapise ampak to je za mene nor občutek, sploh glede na to, da, če bi mi kdo pred septembrom lansko leto rekel, da bom tekel, bi se mu smejal... :laola

LP

Poldy76
Sobota lepa je bila :laola

na parkiriš že dve mački :clap: :juhuhu: okol avta skačeta.... MiciM pa Maca sta se prštimvali za gibanje :rol:
Mal naprej pa gasilci z Nove Gorice za potapljanje :hello: smo kakšno rekl z znanci :lol:

Se prjavmo :hack: pa točno opoldne gasa :lauf: :juhuhu: :juhuhu: in glej Mario z Jesenic :clap: takoj smo se mal ujel z tempom, nakar mi pobegnejo.... :clap:
In se bližam št. 14 evo ga KRISTI izvem iz napisa zadej :hehe: sva mal debatirala kar ceu krog smo šla vkop :clap: :clap: ker je bil že naokrog 20 tič :lauf: :cast1: :cast: :juhuhu: pa je treba takim kej moralno pomagat :rol: :juhuhu: :hehe: :juhuhu: ker to ni čist ajnfoh :oops: :roll: tolk km met za sabo :arrow: mi je bilo prov fest bit zravn :clap:
Na okrepčevalnic :laola :drink :beer: :piti: :toast: smo mel vsega dost na voljo :clap: pa tud obrazi so bli zadovoljni :lol: :P :D mogoče malce utrujenost se je kazala :? k tam na mestu stat :roll: :arrow: te pa zebst začne :--

No naslednje kroge :lauf: ujamem eni fest dami :juhuhu: smo se spet srečal po nekaj letih Bernardo pa Tino :cmok: Štajerki :laola je blo prov lepo obujat spomine :D :argue: pa j cajt mineval :clap: krogi pa tud spet mal pjače :beer: pa jedače :piti: pa cahne na tablo narisat :nono: :nono: de sm lažje štel na konc... :clap:

Je bla taka pozitivna energija :laola glih za veselje talat :-- pa mal zajebancije :lol:
Ker organizatorja še nisem koj opazu :oops: smo se pa na okrepčevalnic mal ujel pa pofočkal :juhuhu: :juhuhu: pa nekaj malega besed tudi izrekli :clap:
Primož :cast1: :cast: :juhuhu: leto 2010 je bilo zate prelomno :D se mi zdi :clap: :clap: :clap: takat so bili tvoji začetki ultre.. :hello: :driver: :lauf: :hello:

Fajn ti uspeva :clap: :laola :clap:

Umes še nekaj domačih Loških srečamo :-- :clap: :lol: pa znanih tudi nam obrazov Robi pa kompanija me je snela glih po lepem :lol: :roll: :oops: toaletnem kontroliranju tam pri Prešerna vili mej mal šraufal :ignore: :shock: :roll: pa sm moral jet...so mi dovolili :clap: natakarji :piti: :D :) :lol: pol pa še z MiciM :D kar en čas :lauf: gremo isti tempo.... :rol: :rol: So se krogi kar delal pol je blo pa zaključt :--( treba :-(( so me prganal že. 8)
Aha na konc še enga :juhuhu: Benota :clap: :clap: sosed od Hižarc :clap: sej veste gorske tekačice sta bile, pa tud na teku na smučeh sta vidne rezultate dosegale :clap: nekdaj :D je fant bil zadovoljen :D ker je pretekel dva kroga :clap: :clap: sej je pred kratkim šele začel tečt :rol: :rol:
Upam da bo vstrajal še naprej :P sva se mal raztegnila pa mal podebatirala o teku :argue: :clap: Masaža mu je najbrž pomagala, da ga stegna ne bolijo več :oops:

Mrbit se še kej vidmo kje :juhuhu:
No tud MP3 :cmok: pa Radolca :piti: sta bila na vidnem mestu :D lepo da smo se vidl.... :lol: brisača že čaka :D
Ker se je tam sprehajal še preljubi MESTNI REDAR :lauf: :driver: :hello: :hello: kar velik je bil :oops: :oops:
ampak dobrega :heart je bil in je organizatorja malce opozoril :nono: :nono: :nono: :cast1: da bi bilo dobro če se kaj na bolje spremeni :hello: :hehe: :hello: tam okol krožišča :lol: pa smo se premaknil :driver:
Hvala lepa REDARSTVO z Bleda :laola :TF) da se je lepo izteklo :rol: sej smo park plac plačal :P sam placa pa ni blo več :oops:

Kako ste urejevali u nedeljo z njimi :piti: :nono: :toast: pa ne vem

Tkole j blo :laola fajna družba :TF) , dobra organizacija :piti: :hack: :beer: :juhuhu: :Fslo pa tuši pa masaža :D tale Maruška je kar dobr morala gnest :oops: :oops: :oops: še dobr da je mela pomočnika :lol: za punce :D

NEVER GIVE UP :laola Srečno še naprej

Ti Gašpirc :juhuhu: pa pozdrav tvojo :cmok:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA