stari bor napisal/-a:Če se spomnim s kakšnimi copati sem začel teči pred (hmmm)petintridesetimi leti,so Hoferjeve zadeve tehnološko čudo.Takrat se ni dobilo drugega kot adidas,ki so ga ,če se prav spomnim,izdelovali v planiki,pa še ta je bil trd kot kamen.Ampak časi,ki sem jih tekel takrat,so zdaj znanstvena fantastika.Aja,tudi puma se je dobila,ma so danes salonarji bolje blaženi.Pa to ni zagovor teka v kakršnihkoli copatih,sam se namreč ravno pripravljam na nakup on cloudruner ,in upam,da bom z njimi kaj odtekel tudi še na zemlji...
ma ja, tile Planikine adidaske so bile zakon. Tudi sam sem začel pred mnogimi leti tečt v njih. Pa saj drugega tudi ni bilo na razpolago, tako, da se niti ne spomnim ali so bili mehki ali trdi. To je bilo to in kaj drugega pač ni bilo. Mogoče pa takrat le nismo bili tako razvajeni...
Se pa ne spomnim, kako dolgo so me zdržale. Tako po občutku mislim,da jih je bilo potrebno kar pogosto menjavati, ali pač tečt v raztrganih, kot sem počel jaz recimo
Torej odgovor Hoferje ali ne Hoferje tiči po mojem samo v kvaliteti oz. vzdržljivosti copat. Ni nujno,da je tisto kar je poceni slabo in ni nujno,da je tisto kar je drago tudi najboljše
Sicer pa so vsa Hoferjeva tekaška oblačila super, samo moraš imeti srečo,da prideš do njih