Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Vreme
Vau, kakšni rezultati. Zmagovalec, kot vsa leta do sedaj Tekaški forum Ultra, Ekipa Sladkih6 pa tudi ne zaostaja kaj dosti :laola

Glede na to,da smo "sladki" lani bili tretji, letos drugi, a to pomeni, da drugo leto ciljamo na :ignore: :--

Sicer pa vsem čestitke, tako od prvega do zadnjega :clap:
Uporabniški avatar
 Sukar
Moj poklon vsem ultrašem :laola tokrat nisem lavfal ampak sem prišel iz neke druge tekme okoli 16 ure samo malo vzpodbujat ultraše :clap: NAMREČ POZABIL SEM MODER PULOVAR S KAPUCO PA ŠE DARILO JE BIL blizu paviljona ki so ga imeli postavljnei TF ultra na neki mizici,če ga je kdo vzel po pomoti naj mi prosim javi na 041667484 Marjan, hvala
Uporabniški avatar
 ROSI64
Ne morem, da ne bi še enkrat posebej čestital obema zmagovalcema: :clap: :clap:

RUTAR KATJA 41 krogov 79,376 km v času 7:58:28 pov. 6:01 min/km :clap:
KADUNC DAVID 50 krogov 96,8 km v času 8:13:27 pov. 5:05 min/km :clap:

AVI je med drugim postavil tudi nov rekord proge :cast: :cast:
Uporabniški avatar
 muc
Ojla ;)
Lepa sobota je bila včeraj in res ni lepšega kot tek v naboljši družbi samih pozitivcev in pozitivk...če pa poleg tega narediš še nekaj dobrega je pa dan itak popoln! :wink:
Iskrene čestitke in pohvale vsem za vse kroge, km...predvsem pa pozitivno energijo! :clap:

Avi-ju pa itak "klobuk" dol in vse kar lahko rečem je...NORO!!! :laola
TF je bil odlično zastopan, kljub nekaterim "napol invalidnim" članom haha...Istra je još u mojima nogama :lol: :lol: :lol:

Zdej pa kakšen dan, dva na OFF...no vsaj, kar se tiče superg...bo pa le bicikl končno prišel na svoj račun :wink: ...dobr se odpočijte in lepo nedeljo vsem!...see ya 8)
 julijana
Bilo je krasno!!!!
:laola , vsem noro dobrim čestitke, :laola :clap: :clap: :clap:
Muc- hvala za večkratno spodbudo, ko si me prehiteval, na majici sem imela napisano ... 60,.... , čestitke :clap: :clap: :clap:
 Indi
Se je dobro izšlo, a ne morem reč, da je blo izi. ;-)

Zadnjih par ur se mi je v glavi vrtela ona Parni-Valjak-ova Vrijeme je na našoj strani in sem si enkrat za spremebo želela, da bi čas mineval hitreje, kot je.

Rosi ti si me ob vsakem prihodu v cilj z navijanjem pripravil do nasmeha. ;-)

Všeč so mi bili tudi vsi oni otroci s (taborniškimi) rutkami okrog vratu v južnem delu parka.

Fajn mi je bilo biti del take prominentne ekipe. ;-)

BRAVO vsem Formaratonkam in Formaratoncem!! In navijačem!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA